VAN DER VALK HOTEL WAALWIJK

Het nieuwe Van der Valk Hotel Waalwijk zal in 2026 haar deuren openen! Het zal een groot aantal kamers & suites kennen in diverse luxecategorieën, culinair restaurant, diverse zalen voor zakelijke en feestelijke events, hotelbar en heerlijke wellness-& fitnessfaciliteiten. Het 4-sterrenhotel ligt nabij de A59 vlakbij Waalwijk en op slechts enkele minuten van Tilburg. Door de ideale ligging bent u ook snel in Den Bosch of Breda. Dit hotel ligt nagenoeg  op loopafstand van de Efteling in Kaatsheuvel en de Loonse en Drunense Duinen kennen de mooiste wandel- en fietsroutes van Brabant.

Omgeving 

Het gezellige stadje Waalwijk ligt in het hart van Noord-Brabant. Het is niet zomaar een stad, het is een stad vol geschiedenis! Zo is Waalwijk al sinds de 16e eeuw het belangrijkste ledercentrum van Nederland en zijn er nog genoeg ondernemers in Waalwijk aanwezig die dit beroep uitoefenen. Niet te missen is het Nederlands Leder- en Schoenenmuseum, dit museum gaat verder onder een nieuwe naam: het Schoenenkwartier. Het Schoenenkwartier is geopend vanaf 28 juni 2022 en is de plek om de ware historie te ontdekken van Waalwijk.  

Liever de natuur in te voet of op de fiets? Fiets over de Meerdijk binnen een kwartier de Loonse en Drunense Duinen binnen of bezoek natuurgebied Huis ter Heide, dat is ook zeker het bekijken waard!  

Faciliteiten

Naast de prachtige omgeving rondom het hotel zal Van der Valk Hotel Waalwijk ook over fantastische faciliteiten beschikken, zoals een buitenzwembad. Ook zult u uw kostbare fiets kunnen parkeren in de afgesloten fietsenstalling als u die graag mee zou willen brengen en zijn er oplaadpunten voor de elektrische fietsen en auto’s. Bent u na uw wandeling/fietsroute/dagje Efteling toe aan een momentje rust? Kom genieten op ons grote terras met prachtig uitzicht over de tuin en ontdek onze menukaart. Als u liever binnen wilt zitten kan dit ook, het hotel zal namelijk ook een modern ingerichte lounge bar kennen, waar de lekkerste drankjes worden geserveerd! 

Wellness

Hotelgasten kunnen gebruik maken van onze heerlijke wellness en fitness faciliteiten. Een heerlijke duik in het zwembad en alles wat u nodig heeft voor een complete work-out is hier te vinden: voor zowel cardio- als krachttraining is er apparatuur beschikbaar om uw dag goed te beginnen of af te sluiten! De wellness & fitness afdeling bij Van der Valk Hotel Waalwijk is goed voor de geest en het lichaam! 

Contact

Zoals gezegd zal het hotel openen in 2026. In de tussentijd kunt u voor vragen contact opnemen met:

info@vandervalkwaalwijk.nl