Hotel oud en nieuw Van der Valk

Wilt u dit jaar graag uw oud en nieuw vieren op een andere plek met vrienden, familie of met zijn tweeën? Dan kunt u eropuit met oud en nieuw in de hotels en restaurants van Van der Valk. Boek een nieuwjaarsarrangement en geniet van het nieuwe begin van het jaar.  Uw verblijf wordt volledig verzorgd waardoor u zelf helemaal ontspannen het nieuwe jaar in kan. Kortom, een Van der Valk hotel met oud en nieuw is ideaal om het nieuwe jaar in te luiden!

Hotel met oud en nieuw

Sluit het jaar feestelijk af met een nieuwjaarsarragement bij Van der Valk. Of u nu kiest voor een rustig oud en nieuw of juist dansend het nieuwe jaar in wilt gaan, bij Van der Valk is het allemaal mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld met zijn tweeën romantisch op uw kamer proosten. De dag daarna kunt u heerlijk uitgerust de dag starten met een uitgebreid nieuwjaarsontbijt. Wilt u graag het nieuwe jaar starten in complete luxe? Dan is een suite met een privé sauna of bubbelbad ultiem genieten. Kiest u er liever voor om proostend en swingend het nieuwe jaar in te gaan? Dan kunt u na het oudjaarsdiner aansluiten bij de Sylvester party! Wanneer u tot in de late uurtjes gedanst heeft, is er niks beters om de dag daarna lekker uit te slapen. Zo kunt u later in de ochtend aansluiten bij het nieuwjaarbrunchbuffet. Wilt u graag nog even bijkomen van alle nieuwjaarsvreugde dan kunt u bij diverse hotels gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in de sauna of neem een nieuwjaarsduik in het zwembad. Beleef uw oud en nieuw bij uw favoriete Van der Valk hotel met oud en nieuw!

Hotel overnachting oud en nieuw

Oud en nieuw is altijd weer een bijzonder moment. Iedereen blikt terug op het afgelopen jaar en maakt nieuwe plannen voor het komende jaar. Dit moment samen vieren met uw geliefden en proosten om 00:00 blijft dan ook een waardevol moment. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Van der Valk een nieuwjaarsarrangement. Hier kunt u heerlijk genieten van een oudjaarsbuffet of maak gebruik van de à la carte mogelijkheden in sfeervolle restaurants. Komt u het nieuwe jaar inluiden bij Van der Valk? Wij verwelkomen u graag.