Hemelvaart

Eropuit met Hemelvaart

Wilt u er tijdens Hemelvaart even lekker tussenuit? Ontspan in een natuurlijke omgeving of geniet van culinaire activiteiten, zoals een in room dinner. Met Hemelvaart hebben de Van der Valk hotels de meest aantrekkelijke arrangementen en activiteiten samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld een brunch of buffet combineren met een overnachting en bent u tijdens uw verblijf in een Van der Valk hotel met Hemelvaart voorzien van een leuk uitstapje.

Van der Valk hotel met Hemelvaart

Met een overnachting in een hotel tijdens Hemelvaart bent u van alle gemakken voorzien. Ontbijt, lunch en diner kunt u van te voren reserveren. Daarnaast beschikken sommige Van der Valk hotels ook over een eigen beautysalon waar u een behandeling kunt reserveren.

Extra ontspanning tijdens Hemelvaart

Heeft u behoefte om tijdens uw uitje in een hotel met Hemelvaart even extra te ontspannen? Dan is een sfeervol ingerichte suite wellicht iets voor u. De suites bij Van der Valk zijn voorzien van een ruime badkamer met bubbelbad of in sommige gevallen zelfs een privé sauna. Door gebruik te maken van de roomservice van het hotel hoeft u uw kamer niet te verlaten en kunt u genieten van uw suite.

Hotel met de kinderen

Wilt u gezellig met het hele gezin eropuit tijdens Hemelvaart? De Van der Valk hotels beschikken ook over familiekamers. Deze kamers zijn voorzien van een extra slaapkamer of een ‘connecting door’ zodat u van de ene hotelkamer naar de andere hotelkamer kunt lopen. Zo heeft ieder zijn eigen kamer, maar kunt u toch een oogje in het zeil houden.

Van der Valk en omgeving

De Van der Valk hotels zijn centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. Hierdoor valt er van alles rondom de hotels te beleven. Er zijn bijvoorbeeld diverse wandel- en fietsroutes te ontedekken in de omgeving.