Herfstdeal bij Van der Valk

De blaadjes aan de bomen kleuren langzaam oranje en rood. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van de natuur op haar mooist! Oranje en rode tinten zorgen voor een romantische sfeer én dus een perfecte reden om de wandelschoenen uit de kast te halen en een mooie boswandeling te maken. Wanneer de natuur verandert, veranderen onze hotels mee. Ontdek het veelzijdige herfstaanbod en kies bijvoorbeeld voor een herfstdeal bij Van der Valk.

Overnachten inclusief ontbijtbuffet

Wilt u extra genieten van het kleurrijke herfstseizoen? Dan is een herfstdeal bij Van der Valk de perfecte keuze. Deze deal is boekbaar in september, oktober en november en is gebaseerd op twee personen per kamer. Met een overnachting inclusief ontbijtbuffet, kunt u volop genieten van dit prachtige seizoen. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie wandel- en fietstochten maken in de omgeving van de hotels. Beleef de herfst op uw manier met een Van der Valk herfstdeal!

Culinair genieten

De zomerse menukaart wordt ingewisseld voor de herfstmenukaart. Nieuwe gerechten vol pure ingrediënten, waarbij de chef-koks zich hebben laten inspireren door het seizoen. Naast deze culinaire gerechten, vindt u op de kaart de vertrouwde klassiekers. Een ideale balans voor de fijnproever én voor de vertrouwde gast. Wat dacht u van heerlijke seizoens-, streekingrediënten en diverse wildgerechten? Wilt u uiteten met kinderen in het gezelschap? Maak uw kind een echte wereldeter! Timo de Toekan laat kinderen op deze manier kennismaken met smaken vanuit de hele wereld.

Van der Valk herfstdeal met extra’s

Betekent ultieme ontspanning voor u een dag in de wellness? Een bezoekje aan de sauna werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest, uw lichaam krijgt ook een boost. Verschillende Van der Valk hotels beschikken over een wellness waar u optimaal kunt ontspannen. Maak uw verwendagje af met een heerlijke massage of beautybehandeling in de salon. Kortom, een herfstdeal bij Van der Valk, inclusief wellness, laat zelfs een regenachtige herfstdag stralen! Naast het gezellige herfst aanbod biedt Van der Valk verschillende last minutes en deals aan.

Deelnemende hotels

Toon filters