Home

Herfstaanbod

Herfstaanbod

Bekijk ons uitgebreide herfstaanbod

De blaadjes aan de bomen kleuren langzaam oranje en rood en de warmere kleding kan weer de kast uitkomen… IJskoffie en ijsthee worden vaker ingeruild voor de warmere varianten en ’s avonds gaan de kaarsjes alweer aan. Allemaal voortekenen dat de knusse herfst eraan komt! Dat betekent dat we weer kunnen genieten van de natuur op haar mooist. Rode, oranje, paarse tinten zorgen voor een gezellige en romantische sfeer én een perfecte reden om de wandelschoenen aan te doen en een mooie boswandeling te maken. Wanneer de natuur verandert, veranderen onze hotels mee. Ontdek het veelzijdige herfstaanbod bij uw favoriete Van der Valk hotel. 

Culinair genieten van de herfst

De zomerse menukaart wordt ingewisseld voor de herfst menukaart met nieuwe gerechten vol pure ingrediënten, waarbij de chef-koks zich hebben laten inspireren door het seizoen. Naast deze culinaire gerechten vindt u op de kaart de vertrouwde klassiekers. Een ideale balans voor de fijnproever én voor de vertrouwde gast.

De kleuren van de natuur zijn net zo veelzijdig als de smaken op de herfstkaart. Wat dacht u van heerlijke seizoen- en streekingrediënten zoals pompoen, paddenstoelen en diverse wildgerechten? Wilt u uiteten met kinderen in het gezelschap? Maak uw kind een echte wereldeter! Timo de Toekan laat kinderen op deze manier kennismaken met smaken vanuit de hele wereld. De gerechten worden toegelicht met verhalen en weetjes over het land. Dat wordt smullen voor iedereen! 

Heerlijk Herfst-aanbod

Met de Heerlijke Herfst-arrangementen van Van der Valk verblijf je 1 of meerdere nachten in uw favoriete Van der Valk Hotel. Dit arrangement is perfect om te ontspannen want het ontbijt en het diner zijn al geregeld. Beleef deze herfst dus op uw manier. Betekent ultieme ontspanning voor u een dag in de wellness? Een bezoekje aan de sauna werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest, uw lichaam krijgt ook een boost doordat uw vochtreserves door de hitte worden verschoond. Maak uw verwendagje af met een heerlijke massage of beautybehandeling in de salon. Behoefte aan extra vitamine D? Veel van onze hotels beschikken over een solarium. Zo komt u de herfst wel door!

Bent u meer een natuurliefhebber en is de herfst uw favoriete seizoen? Huur dan een (elektrische) fiets bij een van onze hotels en trek eropuit. Van het Amstelland tot aan de Veluwe en Zuid-Limburg, u kunt in het hele land terecht voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Wil u de natuurgebieden bij onze zuider- en oosterburen ontdekken? Ook hier bevinden zich diverse Van der Valk Hotels. Bij terugkomst kan u ontspannen in uw eigen luxe en comfortabele hotelkamer, waarna u kunt genieten van een heerlijk diner. Beleef de herfst op zijn mooist bij uw favoriete Van der Valk hotel.

Deelnemende hotels

Toon filters