Het lekkerste Moederdagontbijt bij Van der Valk

Vier Moederdag dit jaar extra leuk met een uitgebreid Moederdagontbijt bij Van der Valk! Een Moederdagontbijt is een luxe ontbijt en zeer geschikt als cadeau aan uw moeder of partner. Op deze manier staan de moeders in het zonnetje en beleeft u een gezellige tijd met uw partner of met de hele familie! Het Moederdagontbijt is erg divers, daardoor is het een goed idee om met de gehele familie deel te nemen aan dit lekker ontbijtje!

Het Moederdagontbijt bestaat onder andere uit:

  • Diverse soorten heerlijk vers brood
  • Luxe soorten zoet en hartig broodbeleg
  • Verse eitjes
  • Vers gesneden fruit
  • Verschillende dranken, waaronder fruitsappen, koffie en thee

Wat houdt een moederdagontbijt bij Van der Valk in?

Een Moederdagontbijt bij Van der Valk is dé perfecte gelegenheid om uw moeder of partner te verwennen met een onvergetelijk ontbijt. Samen kunt u genieten van overheerlijke verse broodjes, diverse luxe soorten zoet en hartig beleg en smakelijke eitjes in ons restaurant. Tijdens het Moederdagontbijt bij Van der Valk wordt er extra aandacht besteed aan de speciale dag van uw geliefde moeder of partner. Geef haar de verrassing van haar leven en reserveer nu een tafel voor het Moederdagontbijt bij Van der Valk.

Combineer uw Moederdagontbijt met nog véél meer!

Combineer het Moederdagontbijt met een fijne overnachting in één van de Van der Valk Hotels. Zo kunt u samen met uw moeder, partner of met het hele gezin Moederdag vieren tijdens een weekendje weg bij Van der Valk. Boek een prachtige, luxe suite wanneer u romantisch samen met uw partner wilt overnachten. Er zijn diverse mogelijkheden; zo kunt u gaan voor een suite met ligbad of soms zelfs voor een suite met een bubbelbad.

Wilt u komen overnachten met het hele gezin? Dan hebben verschillende Van der Valk Hotels ook een familiekamer. De kamer heeft een handige tussenduur, die u zelf kunt verstellen naar één grote ruimte of juist afsluiten voor meer privacy. Overdag kunt u er gezellig op uit door bijvoorbeeld een stedentrip te maken of een bezoekje brengen aan de dierentuin, een attractiepark of een museum. Als u liever bij het hotel wilt blijven gedurende de dag, kunt u een bezoekje brengen aan het zwembad met daarbij de wellness- en fitnessfaciliteiten van het hotel.

U kunt ook deelnemen aan een gezellige Moederdagbrunch of een Moederdag High Tea. Hierbij kunt u genieten van een heerlijk glaasje bubbels of onbeperkt thee in combinatie met zoete en hartige hapjes. Zo is er voor iedereen iets lekkers!

Daarbij kunt u ervoor kiezen om zelfs een volledig Moederdagarrangement te boeken. U boekt dan alles in één keer.

Wilt u meer weten over onze Moederdagbrunch of Moederdagarrangement? Neem dan contact op met het Van der Valk Hotel naar keuze. Bent u benieuwd waar u met Moederdag kunt ontbijten? Bekijk dan onderstaande lijst met deelnemende hotels.

Deelnemende hotels

Toon filters