Nieuwjaar

Nieuwjaarsarrangementen

Nieuwjaarsarrangementen

De gezelligste nieuwjaarsarrangementen van 2018

Nieuwjaar is één van de mooiste tijden van het jaar. Een intieme avond met z’n tweeën of juist met familie en vrienden, waarbij je geniet van het samenzijn en terugblikt naar het afgelopen jaar. Dit is ook wel hét moment om met familie en vrienden te genieten van een nieuwjaarsarrangement 2019. De Van der Valk nieuwjaarsarrangementen bestaan bijvoorbeeld uit een overnachting, inclusief ontbijt of brunch en diner.

Intieme of uitgebreide jaarwisseling?

Ben je toe aan een rustige oud en nieuw? Of kies je er juist voor om knallend het nieuwe jaar in te gaan? De nieuwjaarsarrangementen van Van der Valk bieden het allebei. Maak bijvoorbeeld feestelijk gebruik van een oudejaarsbuffet of geniet van een culinair à la carte-diner. Proost om 12 uur met zijn tweeën rustig op het nieuwe jaar in de bar of op de kamer. In de ochtend kan je uitgerust genieten van het uitgebreide nieuwjaarsontbijtbuffet.

Wil jij liever ‘s avonds met de voetjes van de vloer en proostend het nieuwe jaar in? Sluit dan na het oudejaarsdiner aan bij een Sylvester Party. Slaap op 1 januari lekker uit en kom aan het einde van de ochtend naar het nieuwjaarsbrunchbuffet. Met de late check out is er bovendien nog genoeg tijd om een nieuwjaarsduik te maken in het zwembad of te ontspannen in wellness.

Nieuwjaar in het buitenland

Zin om deze keer het nieuwe jaar in te gaan in het buitenland? Kijk dan naar het aanbod voor nieuwjaarsarangementen 2019 en vind daar je ideale tripje weg. Begin het jaar goed met een paar dagen er tussenuit. In Duitsland zijn er bijvoorbeeld verschillende Van der Valk hotels die een nieuwjaarsarrangement aanbieden. Naast een knallende oud en nieuw heb je genoeg tijd om de omgeving te ontdekken en te ontspannen met de faciliteiten in het hotel. 

Kortom, boek jij een nieuwjaarsarrangement in 2019? Dan geniet je van een feestelijke oud en nieuw, op de manier waarop jij deze avond het liefst doorbrengt.

Stedentrips in 2020?

Heb je al plannen voor oud en nieuw maar wil je in 2020 wel een stedentrip boeken? Veel van onze hotels bieden speciale stedentrip-arrangementen aan, ideaal voor een weekendje weg. Proef de lokale keuken, verken de natuur, bezoek musea of struin lekker door de winkelstraten. Stedentrips kunnen natuurlijk het hele jaar door!

Deelnemende hotels

Toon filters