Oud en nieuw arrangement Van der Valk

Oud en nieuw is één van de mooiste momenten van het jaar. Hoe gaat u het nieuwe jaar in? Een intieme avond met z’n tweeën of juist met familie en vrienden? Van der Valk biedt een hotel arrangement voor oud en nieuw dat geschikt is voor iedereen. Wat dacht u van een oud en nieuw arrangement all inclusive? Voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt en late check out? 

Hotelarrangement nieuwjaar

Het hotel arrangement oud en nieuw bij Van der Valk bestaat uit een uitgebreid ontbijt en een feestelijk diner. Proost om 00:00 uur met zijn tweeën of met familie op het nieuwe jaar. Slaap op nieuwjaarsdag lekker uit en kom in de ochtend naar het extra late nieuwjaarsbrunchbuffet. Met de late check out is er bovendien nog genoeg tijd om een nieuwjaarsduik te nemen in het zwembad of te ontspannen in wellness. Wilt u optimaal genieten met z’n tweeën? Kies dan voor een suite met bubbelbad of sauna.  Kortom, genoeg redenen om een overnachting bij Van der Valk te boeken tijdens de jaarwisseling!

Nieuwjaarsarrangement & Stedentrips?

Heeft u al plannen voor oud en nieuw dichtbij huis, maar wilt u wel een stedentrip boeken? Veel van onze hotels bieden een speciale stedentrip aan, ideaal voor een weekendje weg. Verken de natuur, bezoek musea of struin lekker door de winkelstraten. Stedentrips kunnen natuurlijk het hele jaar door!

Deelnemende hotels

Toon filters