Nieuwjaar

Nieuwjaarsarrangementen

Nieuwjaarsarrangementen

Oud en nieuw arrangement Van der Valk

Oud en nieuw is één van de mooiste momenten van het jaar. Hoe gaat u het nieuwe jaar in? Een intieme avond met z’n tweeën of juist met familie en vrienden? Van der Valk biedt een hotel arrangement voor oud en nieuw dat geschikt is voor iedereen. Wat dacht u van een oud en nieuw arrangement all inclusive? Voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt of brunch en late check out? 

Hotelarrangement nieuwjaar

Bent u toe aan een rustige jaarwisseling? Of kiest u er juist voor om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Het hotel arrangement oud en nieuw bij Van der Valk biedt het allebei. Maak bijvoorbeeld feestelijk gebruik van een uitgebreid oudejaarsbuffet of geniet van een culinair à la carte diner. Proost om 00:00 uur met zijn tweeën rustig op het nieuwe jaar in de bar of romantisch op uw hotelkamer. In de ochtend kunt u uitgerust genieten van het heerlijke, uitgebreide nieuwjaarsontbijtbuffet. Wilt u optimaal genieten met z’n tweeën? Kies dan voor een suite met bubbelbad of sauna. Wilt u liever ‘s avonds met de voetjes van de vloer, proostend het nieuwe jaar in? Sluit dan na het oudejaarsdiner aan bij een Sylvester feest. Slaap op nieuwjaarsdag lekker uit en kom aan het einde van de ochtend naar het extra late nieuwjaarsbrunchbuffet. Met de late check out is er bovendien nog genoeg tijd om een nieuwjaarsduik te nemen in het zwembad of te ontspannen in wellness. Genoeg redenen om een overnachting bij Van der Valk te boeken tijdens de jaarwisseling!

Van der Valk oud en nieuw in het buitenland

Heeft u zin om deze keer het nieuwe jaar in te luiden in het buitenland? Kijk dan eens naar het aanbod van buitenlandse Van der Valk hotels voor een nieuwjaarsarangement en vind daar uw ideale tripje weg. In Duitsland zijn er bijvoorbeeld verschillende Van der Valk hotels die een all inclusive oud en nieuw arrangement aanbieden. Naast een knallende oud en nieuw heeft u genoeg tijd om er eens lekker op uit te gaan in de omgeving van het hotel. Daarnaast kunt u als gast gratis gebruik maken van de luxe faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Kortom, boekt u een nieuwjaarsarrangement? Dan geniet u van een feestelijk oud en nieuw, op de manier waarop u deze avond het liefst doorbrengt.

Nieuwjaarsarrangement & Stedentrips?

Heeft u al plannen voor oud en nieuw, maar wilt u wel een stedentrip boeken? Veel van onze hotels bieden een speciale stedentrip aan, ideaal voor een weekendje weg. Proef de lokale keuken, verken de natuur, bezoek musea of struin lekker door de winkelstraten. Stedentrips kunnen natuurlijk het hele jaar door!

Deelnemende hotels

Toon filters