Nieuwjaar

Nieuwjaarsontbijt- of brunch

Nieuwjaarsontbijt- of brunch

Een goed begin met het nieuwjaarsontbijt of -brunch

Wil jij na een feestelijke nacht aanschuiven bij een nieuwjaarsontbijt of -brunch bij jouw favoriete Van der Valk hotel? Geen probleem, ook dit jaar kun je weer genieten van het nieuwjaarsontbijt van Van der Valk. Voor degene die feestelijk het nieuwe jaar in willen gaan, bieden onze hotels bijvoorbeeld ook een glaasje bubbels aan. Daarnaast is er genoeg keuze tijdens het nieuwjaarsontbijt- of brunch en dus ideaal voor met z’n tweeën of juist met de hele familie!

Nieuwjaarsbrunch

Heb jij het nieuwe jaar tot in de late uurtjes ingeluid en wil jij daarom lekker uitslapen? Dan kun je ook profiteren van de nieuwsjaarsbrunch bij de Van der Valk. Zo heb je alle tijd om even rustig op te starten en hoef je je niet te haasten voor het ontbijt. De nieuwjaarsbrunch bestaat al uit:

  • Diverse soorten brood, versbereid en direct uit de oven
  • Luxe soorten vleeswaren, salades en kaassoorten
  • Warme- en koude buffetten bestaande uit diverse vis- en vleesspecialiteiten
  • Versgeperste vruchtensappen
  • Verse koffie- en theesoorten

Liefhebbers van Live Cooking opgelet! Ook tijdens het nieuwjaarsontbijt of -brunch bieden diverse hotels Live Cooking aan. Jij kiest de gerechten die de chef voor jouw neus bereid op jouw manier, zodat jij optimaal kan genieten!

Kinderen

Wil jij het nieuwe jaar feestelijk inluiden met de hele familie, inclusief kinderen? Bekijk dan het onderstaande aanbod van hotels die kinderanimatie aanbieden. Ze hoeven dus niet de hele tijd stil te zitten. Terwijl iedereen geniet van het buffet, spelen kinderen bijvoorbeeld op springkussens, bakken zij koekjes of worden zij geschminkt!

Alles in één met de nieuwjaarsarrangementen

Ben je van plan om het nieuwe jaar samen met jouw geliefden in je favoriete Van der Valk hotel in te luiden? Bekijk dan ook de nieuwjaarsarrangementen van Van der Valk, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Zo maak je jouw Nieuwjaar extra speciaal!

Heb jij al plannen voor het nieuwe jaar maar wil je wel een andere keer een feestelijke overnachting boeken? Wellicht dat onze Suite Dream-arrangementen dan iets voor jou zijn! Geniet van een luxe overnachting in een suite met bijvoorbeeld jouw eigen jacuzzi, inclusief diner, ontbijt en een flesje bubbels op de kamer. Het hoeft tenslotte geen Nieuwjaar te zijn voor een feestelijk verblijf bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters