Pasen

Paasbrunch

Paasbrunch

Heerlijke paasbrunch bij Van der Valk

Wilt u Pasen wel gezellig met de familie vieren maar heeft u geen zin in een dagvullend programma? Dan is de paasbrunch bij een van onze Van der Valk hotels wat voor u! Een leuke dagactiviteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. De paasbrunch is geschikt voor opa's, oma's, ouders én kinderen!

Pasen voor de hele familie

De paasbrunch is de perfecte activiteit voor de hele familie. U wordt bijvoorbeeld feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en geniet hierna van een heerlijk en uitgebreid buffet. U heeft onder andere keuze uit warme en koude gerechten, verse salades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten, luxe broodsoorten met verschillende soorten vers beleg en verschillende soorten vruchtensappen, thee en koffie. Voor de zoetekauwen is er bijvoorbeeld een heerlijk dessertbuffet met diverse soorten zoete lekkernijen, taartjes en ijs. Zo wordt er aan iedereen gedacht. 

Voor onze jongste gasten

Wilt u brunchen met jonge kinderen? Speciaal voor de jongste gasten zijn er bij verschillende hotels tijdens Pasen kinderactiviteiten georganiseerd. Terwijl de ouders aan het genieten zijn van de gerechten, kunnen bijvoorbeeld de kinderen geschminkt worden, eieren beschilderen én samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken. Zo hoeven de kinderen niet te lang stil te zitten en heeft iedereen een leuke middag. 

Attracties

Het lange paasweekend geeft u extra tijd om leuke dingen met de familie te doen. In de omgeving van Van der Valk hotels valt veel te beleven. Zo hebben we een overzicht gemaakt van alle attracties, van Apenheul tot en met ZooParc Overloon - waarin u zich tussen alle bijzondere dieren even in het buitenland waant!  

Liever iets anders?

Wilt u uitgebreid Pasen vieren? Speciaal voor de genieters bieden onze Van der Valk Hotels paasarrangementen aan. Zo profiteert u van een uitgebreid paasaanbod mét overnachting. Op zoek naar het aanbod vanaf de middag? Bekijk dan de rest van het paasaanbod, zoals het paasbuffet en paasdiner

Al met al is er zeker genoeg te doen met Pasen bij Van der Valk. Wie zal dit jaar de paashaas het best helpen met eieren zoeken?

Deelnemende hotels

Toon filters