Heerlijke paasbrunch bij Van der Valk

Wilt u Pasen gezellig met de hele familie vieren, maar heeft u geen zin in een vol programma? Dan is de paasbrunch in een van onze Van der Valk restaurants wat voor u! Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. Het paasbuffet is geschikt voor opa's, oma's, ouders én kinderen!

Paasbrunch bij Van der Valk met de hele familie

Brunchen met Pasen is de perfecte activiteit voor de hele familie. Bij aankomst verwelkomen wij u op feestelijke wijze met een welkomstdrankje in het restaurant. Tijdens de heerlijke paasbrunch van Van der Valk kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreid paasbuffet.

Zo heeft u onder andere keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Inclusief koffie, thee, melk en verschillende soorten vruchtensappen. Ook staan onze koks klaar om à la minute iets voor u klaar te maken.

Aan het einde van deze live cooking brunch, kunt u nagenieten tijdens een heerlijk dessertbuffet met diverse soorten zoete lekkernijen, taartjes en ijs. Zo wordt er aan iedereen gedacht en is er dus voor ieder wat wils!

Voor onze jongste gasten

Wilt u genieten van een paasbuffet bij een Van der Valk restaurant en komt u met jonge kinderen? Speciaal voor de jongste gasten organiseren verschillende Van der Valk hotels kinderactiviteiten tijdens Pasen. Terwijl u als ouders aan het genieten bent van de paasbuffet bij Van der Valk, kunnen bijvoorbeeld de kinderen geschminkt worden, eieren beschilderen én samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken. Zo hoeven de kinderen niet te lang stil te zitten tijdens de paasbrunch en heeft iedereen een leuke middag.

Attracties

Het weekendje weg met Pasen geeft u ook de gelegenheid om extra tijd door te brengen met de familie en leuke dingen te doen. De Van der Valk hotels hebben een centrale ligging, waardoor er in de omgeving genoeg te beleven is. Zo kunt u bijvoorbeeld met een heerlijke wandeling maken of met het hele gezin een pretpark bezoeken. Om meer overzicht te krijgen van wat er te doen is in de omgeving, hebben we een overzicht gemaakt van alle attracties. Van de Apenheul tot en met ZooParc Overloon - waarbij u zich tussen alle bijzondere dieren even in het buitenland waant!

Liever een overnachting met Pasen?

Wilt u toch liever uitgebreider Pasen vieren dan alleen een paasbrunch? Speciaal voor de genieters bieden onze Van der Valk Hotels paasarrangementen aan. Zo profiteert tijdens 1e of 2e paasdag van een uitgebreid paasaanbod voor uw nachtje weg. Overdag kunt u deelnemen aan de paasactiviteiten om daarna heerlijk tot rust te komen tijdens een overnachting. Bent u op zoek naar het aanbod vanaf de middag? Bekijk dan de rest van het paasaanbod, zoals het paasbuffet en paasdiner! Al met al is er zeker genoeg te doen met Pasen bij Van der Valk. Wie zal dit jaar de paashaas het beste helpen met eieren zoeken? Wellicht bent u dat!

Deelnemende hotels

Toon filters