Pinksteren

Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

De lekkerste pinksterbrunch bij Van der Valk

Het lange pinksterweekend komt er weer aan! Slaap jij dit weekend lekker uit of sta je juist vroeg op om het meeste uit je weekend te halen? Wat je plannen ook zijn, je hebt extra veel tijd voor elkaar én leuke activiteiten. Vier je Pinksteren 2017 in een van onze Van der Valk hotels? Dan kan je tijdens dit extra lange weekend genieten van het speciale pinksteraanbod, vol culinaire verrassingen. Wat dacht je van een uitgebreide pinksterbrunch in een Van der Valk hotel met de hele familie? Zo word je op 4 en 5 juni bijvoorbeeld feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van;

  • Een uitgebreid warm- en koud buffet
  • Diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten
  • Verschillende salades
  • Een feestelijk dessertbuffet
  • Diverse vers gebakken broodsoorten
  • Verse vruchtensappen, melk, koffie- en thee soorten

Voor onze jongste gasten

Gaan kinderen mee naar de pinksterbrunch in een van onze Van der Valk hotels? Speciaal voor onze kleinste gasten bieden veel van onze hotels een kinderbuffet aan. Daarnaast vinden speciale kinderactiviteiten plaats of beschikken hotels bijvoorbeeld over een kinderspeelhoek of speeltuin! Zo kan zij smullen van het buffet én lekker spelen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Activiteiten in en rondom onze hotels

Het lange pinksterweekend geeft de mogelijkheid om extra tijd met elkaar door te brengen. Rondom onze hotels worden het hele jaar door allerlei festiviteiten georganiseerd. Van exotische tot aan romantische activiteiten - welke kies jij?

Romantiek & ontspannen
Vier je Pinksteren samen met je partner? Combineer de Pinkster brunch bij Van der Valk met een romantische overnachting in een van onze hotels en profiteer van de gratis faciliteiten. Veel van onze hotels beschikken over een wellness-ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. Boek na de pinksterbrunch een ontspannende massage of neem een duik in het zwembad. Hierna kun je uitgebreid genieten van jouw eigen luxe hotelkamer of suite! 

Sport & avontuur
Toch meer op zoek naar sportieve activiteiten? Voor de actievere gasten bieden veel hotels (elektrische) fietsverhuur aan. Verken de omgeving per fiets en geniet van de natuur die in volle bloei staat. Ga voorbereid op pad door alvast de fietsroutes in de buurt van jouw favoriete hotel, te raadplegen.

Cultuur & adrenaline
Probeer eens een ander Van der Valk hotel uit en geniet van het uitgebreide pinksteraanbod. Na aankomst in het hotel kan je bijvoorbeeld gelijk genieten van de culinaire pinksterbrunch. Hierna heb je de middag en avond om eventueel de stad te bezoeken of om gebruik te maken van de faciliteiten in het hotel. Na een goede nachtrust in onze luxe bedden, ben je helemaal klaar voor een stedentrip. We hebben al een selectie gemaakt van de leukste activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Bezoek jij tijdens Pinksteren een exotische dierentuin, spannend pretpark of een mooi museum? 

Het leukste Pinksteraanbod van Van der Valk

Ben jij een vroege vogel of heb je al plannen gemaakt voor overdag op Eerste of Tweede Pinksterdag? Geen probleem! Onze Van der Valk hotels bieden namelijk ook een uitgebreid pinksterontbijt en heerlijk pinksterbuffet aan, waarmee je het pinksterweekend extra goed begint of afsluit. Of combineer het lange pinksterweekend met een pinksterarrangement in een van onze Van der Valk hotels. Zo profiteer je van overnachtingen én culinaire aanbiedingen voor een scherpe prijs! 

Deelnemende hotels

Toon filters