De lekkerste pinksterbrunch bij Van der Valk

Het lange pinksterweekend komt er weer aan! Slaapt u dit weekend lekker uit of staat u juist vroeg op om het meeste uit uw weekend te halen? Wat uw plannen ook zijn, u heeft extra veel tijd voor elkaar én leuke activiteiten. Viert u uw Pinksteren in een van onze Van der Valk hotels? Dan kunt u tijdens dit extra lange weekend genieten van het speciale pinksteraanbod, vol culinaire verrassingen. Wat dacht u van een uitgebreide pinksterbrunch in een Van der Valk hotel met de hele familie? Zo wordt u bijvoorbeeld feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u kunt genieten van;

  • Een uitgebreid warm- en koud buffet
  • Diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten
  • Verschillende salades
  • Een feestelijk dessertbuffet
  • Diverse vers gebakken broodsoorten
  • Verse vruchtensappen, melk, koffie- en thee soorten

Voor onze jongste gasten

Gaan kinderen mee naar de pinksterbrunch in een van onze Van der Valk hotels? Speciaal voor onze kleinste gasten bieden veel van onze hotels een kinderbuffet aan. Daarnaast vinden speciale kinderactiviteiten plaats of beschikken hotels bijvoorbeeld over een kinderspeelhoek of speeltuin! Zo kunnen zij smullen van het buffet én lekker spelen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Activiteiten in en rondom onze hotels

Het lange pinksterweekend geeft de mogelijkheid om extra tijd met elkaar door te brengen. Rondom onze hotels worden het hele jaar door allerlei festiviteiten georganiseerd. Van exotische tot aan romantische activiteiten - welke kiest u?

Romantiek & ontspannen
Viert u Pinksteren samen met uw partner? Combineer de Pinksterbrunch bij Van der Valk met een romantische overnachting in een van onze hotels en profiteer van de gratis faciliteiten. Veel van onze hotels beschikken over een wellness-ruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen. Boek na de pinksterbrunch een ontspannende massage of neem een duik in het zwembad. Hierna kunt u uitgebreid genieten van uw eigen luxe hotelkamer of suite! 

Sport & avontuur
Toch meer op zoek naar sportieve activiteiten? Voor de actievere gasten bieden veel hotels (elektrische) fietsverhuur aan. Verken de omgeving per fiets en geniet van de natuur die in volle bloei staat. Ga voorbereid op pad door alvast de fietsroutes in de buurt van uw favoriete hotel, te raadplegen.

Cultuur & adrenaline
Probeer eens een ander Van der Valk hotel uit en geniet van het uitgebreide pinksteraanbod. Na aankomst in het hotel kunt u bijvoorbeeld gelijk genieten van de culinaire pinksterbrunch. Hierna heeft u de middag en avond om eventueel de stad te bezoeken of om gebruik te maken van de faciliteiten in het hotel. Na een goede nachtrust in onze luxe bedden, bent u helemaal klaar voor een stedentrip. We hebben al een selectie gemaakt van de leukste activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Bezoekt u tijdens Pinksteren een exotische dierentuin, spannend pretpark of een mooi museum? 

Het leukste Pinksteraanbod van Van der Valk

Bent u een vroege vogel of heeft u al plannen gemaakt voor overdag op Eerste of Tweede Pinksterdag? Geen probleem! Onze Van der Valk hotels bieden namelijk ook een uitgebreid pinksterontbijt en heerlijk pinksterbuffet aan, waarmee u het pinksterweekend extra goed begint of afsluit. Of combineer het lange pinksterweekend met een pinksterarrangement in een van onze Van der Valk hotels. Zo profiteert u van overnachtingen én culinaire aanbiedingen voor een scherpe prijs! 

Deelnemende hotels

Toon filters