Zomeraanbod

Zomeraanbod

Zomeraanbod bij Van der Valk

Het is bijna zover… De korte broeken, zomerse jurkjes, slippers en shirts kunnen weer tevoorschijn komen! Heerlijk genieten van lange dagen met zwoele avondtemperaturen, gezellige etentjes met vrienden en lekker op vakantie. De zomer is een feestje! Vier dit seizoen met de zomeraanbiedingen bij uw favoriete Van der Valk hotel of restaurant. Weet u al waar u de zomer gaat vieren? 

De hele zomer smullen

Met de komst van de zomer veranderen de menukaarten van onze hotels. Geniet van zomerse salades, lichtere gerechten of juist een heerlijke, uitgebreide barbecue met vrienden en familie. Natuurlijk denken wij ook aan onze jongste gasten. Speciaal voor hen bieden de Van der Valk hotels de Wereldeters menukaart aan. Timo de Toekan neemt de kinderen mee op culinaire wereldreis en laat hen met verhaaltjes kennismaken met favoriete gerechten van kinderen uit andere landen.

Scherpe zomeraanbiedingen

Naast heerlijke zomermenukaarten bieden onze Van der Valk hotels zomerdeals aan. Bij een zomerdeal zijn de overnachting en het uitgebreide ontbijtbuffet in één scherpe prijs begrepen. De zomerdeal is ideaal voor de gasten die bijvoorbeeld overdag plannen hebben gemaakt om een stad of de omliggende omgeving te verkennen. 

Willen jullie lekker afkoelen in het zwembad van het hotel of juist genieten van de luxe van uw eigen hotelkamer of –suite? Dan zijn de Hoog Zomer arrangementen bij onze Van der Valk hotels wat voor jullie. Geniet van een zomers verblijf inclusief overnachting, ontbijt én een culinair diner naar keuze. Met de Hoog Zomer arrangementen houd u meer dan genoeg tijd over om overdag fietsen te huren of om juist uit te rusten in de wellness-ruimte van het hotel. 

Attracties in de omgeving

Speciaal voor de bezige bijtjes en gezelschappen met kinderen hebben we een overzicht gemaakt van alle attracties in de buurt van de Van der Valk hotels. Bezoeken jullie een dierentuin, attractiepark of gaan jullie naar een leuke theatervoorstelling? Er is keuze genoeg! Wilt u op de hoogte blijven van de lokale activiteiten? Houd dan vooral de activiteitenpagina’s van de hotelwebsites in de gaten. 

Vakantie naar de zon

Willen jullie op zonvakantie naar een warm land? Kom helemaal bij op de witte stranden op Bonaire of Curaçao, geniet van de Spaanse zon en gastvrijheid of laat je in de culinaire Franse watten leggen aan de Côte d’Azur. Kortom, genoeg plekken om de zon op te zoeken! 

Deelnemende hotels

Toon filters