Home

BBQ

BBQ

Culinair genieten van de zomer bij Van der Valk

Met het mooie weer in Nederland zijn we niet alleen heel vrolijk, we vinden het ook heerlijk om buiten te eten. Lekker barbecueën in de zwoele zomeravonden in goed gezelschap van familie en vrienden. Wilt u ook genieten van een culinaire barbecuebeleving bij Van der Valk? Onze chef-koks staan al te popelen om de heerlijkste vlees- en visspecialiteiten voor te bereiden!

Tijdens de zomermaanden kun je bij veel van onze Van der Valk Hotels aanschuiven voor een barbecue waar u onbeperkt kunt genieten van een grote diversiteit aan hapjes! Wat dacht u van smaakvolle speklapjes, hamburgers, gamba’s, rundersteak en worstjes? Uiteraard maken we de barbecue compleet door deze vlees- en visgerechten te serveren met frisse salades, frietjes, diverse sauzen en ook stokbrood met kruidenboter mag niet ontbreken!

Barbecue avond mét overnachting

Wilt u na een heerlijk zomerse barbecue avond ook overnachten? Dat is mogelijk! In onze hotels kan u een barbecue-arrangement boeken waarbij u de culinaire avond combineert met een overnachting in een van onze Van der Valk Hotels. Bekijk onze deelnemende hotels en profiteer van scherpe prijzen!

Ook voor onze jongste gasten

Nemen jullie de kinderen mee? Kinderen kunnen ook genieten van de barbecue of smullen van de Van der Valk Wereldeters menukaart. Dit is een bijzonder concept, speciaal voor onze jongste gasten. Timo neemt de kinderen mee op een culinaire wereldreis en laat hen op een speelse wijze een gerecht uit de wereldse keuken proberen. Daarnaast beschikken veel van onze hotels over een kinderspeelhoek en/of speeltuin. Zij zullen zich dus zeker vermaken! Vergeten jullie niet ook onze ruime familiekamers te bekijken?

Uniek zomeraanbod

Bent u op zoek naar de overige zomerse aanbiedingen bij Van der Valk Hotels? Het Hoog Zomer arrangement biedt een weekend of midweek aan voor een leuke prijs. Zo bestaat het Hoog Zomer arrangement al uit:   

  • Minimaal 1 x overnachting
  • Minimaal 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Minimaal 1 x 3 gangen keuzediner

Overdag heb je genoeg tijd om de omgeving per fiets of voet te verkennen, te shoppen of voor een stedentrip. Onze zomerdeals zijn geschikt voor een korter verblijf en bestaan uit minimaal 1 overnachting en minimaal 1 uitgebreid ontbijtbuffet. Bekijk al onze arrangementen en geniet van een heerlijk zomers verblijf in een van onze Van der Valk hotels!

Deelnemende hotels

Toon filters