Home

Mosselen

Mosselen

Geniet van heerlijke en verse mosselgerechten

Ben jij ook gek op mosselen? Dan heb jij de aankomende tijd weer geluk want het mosselseizoen bij Van der Valk is namelijk weer van start gegaan. Het ligt aan de groei en de conditie van de mossel maar als het goed is kan je tot half april weer smullen van deze heerlijke zeevruchten. Onze chef-koks kunnen er ook geen genoeg van krijgen en daarom vieren onze hotels graag met jullie dat het mosselseizoen van start is gegaan! Ga jij voor mosselen met verse friet of juist met brood en dipjes? Bekijk het totale aanbod van hotels hieronder!

Onbeperkt mosselen eten

Sommige Van der Valk hotels zijn bieden onbeperkt genieten van mossels aan. Perfect voor de grote liefhebbers van dit gerecht. Hebben jullie na jullie diner geen zin meer om naar huis te rijden of willen jullie een paar dagen weg? Combineer jullie bezoek dan met een overnachting bij jouw favoriete Van der Valk hotel! Zo heb je keuze uit diverse soorten kamers, van comfort tot aan luxe suites. Verblijven jullie met de familie? Bekijk dan ook het aanbod aan familiekamers van onze Van der Valk hotels.

Deals en arrangementen

Haal het meeste uit je verblijf en bekijk de activiteiten in de omgeving van de hotels. Zo kun je een dag naar een nabije stad, de omgeving verkennen per fiets of lekker bijkomen aan het zwembad. Wil jij profiteren van een scherpe prijs voor een compleet verzorgde dag én overnachting? Dat komt goed uit want het hele jaar door bieden de Van der Valk hotels diverse arrangementen en deals aan. Perfect voor een (lang) weekend of midweek weg! Zo kun je jouw verblijf bijvoorbeeld combineren met een leuk dagje uit, een dagje ontspannen in de wellness of een kun je omgeving van jouw favoriete Van der Valk hotel per fiets ontdekken.  Ben je benieuwd naar het zomeraanbod van onze Van der Valk hotels? Het ideale seizoen om de omgeving te ontdekken of juist lekker aan het zwembad uit te rusten. De vakantiegangers die nog geen vakantie hebben geboekt kunnen inspiratie opdoen bij de zomeracties, waar je de leukste uitjes en arrangementen voor een zomers prijsje vindt! 

Deelnemende hotels

Toon filters