Rotterdam

Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Rotterdam, de wereldberoemde havenstad, is een mondaine stad met veel kunst en cultuur. Bezoek de haven, musea en de vele exclusieve winkeltjes. En sluit de dag af op een sfeervol terras of een culinair restaurant. Een dagje Rotterdam is een dag vol verrassingen.

Kunsthal en Euromast

In Rotterdam kun je van museum naar museum lopen. Begin in Museumpark met onder andere het Natuurhistorisch Museum, daarna kun je doorlopen naar de Kunsthal, Chabot Museum, Villa Sonneveld en Boijmans Van Beuningen. Allen dicht bij elkaar. Uiteraard mag een bezoek aan de Euromast niet ontbreken. Deze 185 meter hoge toren is de hoogst begaanbare toren van Nederland en geeft een schitterend uitzicht over de stad.

Haven en boetiekjes

Ook leuk: beleef Rotterdam vanaf het water en laat je door de haven varen. Daarvoor kun je een watertaxi nemen of een rondvaartboot. Voor winkelaars is Rotterdam echt een paradijs. Alle dagen van de week kun je er shoppen in exclusieve boetiekjes, bijzondere zaakjes en megastores. Ontdek het ultieme winkelen in de Lijnbaan, Meent, Nieuwmarkt en de Witte de Withstraat.

Van plan Rotterdam te bezoeken? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van de Van der Valk hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Stedentrips nabij Rotterdam Stad