Overnacht in een Van der Valk hotel in Friesland

Regio Friesland: De provincie waar u kunt genieten van de kleurrijke bossen en prachtige steden en dorpen zoals Heerenveen of Harlingen. Friesland beschikt over vele bezienswaardigheden, activiteiten en gezellige steden waar u zich met het gezin, vrienden of de hele familie zich goed kunt vermaken.

In deze regio bevinden zich verschillende Van der Valk hotels waar u geniet van een comfortabel en luxe verblijf. Rondom de hotels bevinden zich leuke en mooie natuurgebieden waar u er lekker op uit kunt voor een wandeling of een fietstocht. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park de Alde Feanen. Hier komt u in de natuur helemaal tot rust.

Wilt u een dagje naar de Waddeneilanden? Dat is vanaf deze regio zeer goed te doen! Vanaf Harlingen of Holwerd neemt u de veerboot en bent u binnen een mum van tijd op de Waddeneilanden. U kunt ervoor kiezen om zelf uw fiets mee te nemen of daar een fiets te huren. Zo ontdekt de bijzondere omgeving.

Wilt u de cultuur in duiken in de stad Heerenveen? Dan kunt u bij Museum Heerenveen terecht. Hier kunt u alles meemaken over de geschiedenis van deze mooie stad. Het museum heeft duizenden objecten bij elkaar gezameld over de jaren heen die allemaal te maken hebben met de stad. Wilt u samen met het gezin verblijven in de regio Friesland? Breng dan een bezoekje aan AquaZoo Leeuwarden met de kinderen.

Meer op zoek naar de gezelligheid van de grote steden? Dan kunt u terecht in steden zoals Leeuwarden. Hier bevinden zich de grote winkelketens maar ook kleine plaatselijke winkeltjes. Daarnaast is Leeuwarden ook aantal musea rijk. Na een dag vol indrukken, kunt u op het gezellige plein van de stad genieten van een drankje en een hapje. Komt u de regio Friesland bij Van der Valk ontdekken?

Deelnemende hotels

Toon filters