Overnacht in een Van der Valk hotel in Noord-Holland

Wanneer u wilt genieten van de buitenlucht en leuke activiteiten, is een bezoek aan regio Noord-Holland een aanrader. De regio is namelijk aan drie zijden omgeven door water. Het is dus niet gek dat hier van alles op het water te beleven is! Ook vind je hier vele Nederlandse iconen zoals onze bollenvelden, molens en bijzondere vissersdorpjes.

Bent u een cultuurliefhebber? Dan kunt u een bezoek brengen aan het meest bekende museum van de geschiedenis, het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier bevinden zich een aantal van de meest bekende schilderijen van de geschiedenis. Hier vindt u schilderijen van onder andere Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Het meest bekende schilderij die u kunt bewonderen is de Nachtwacht. Verder staan er nog heel veel historische kunstwerken en voorwerpen in het museum.

De regio beschikt over vele watersporten bijvoorbeeld bij het IJ. U heeft hier de mogelijkheid om een boot te huren of met uw eigen boot heen. Daarnaast kunt u verschillende watersporten doen zoals waterskiën of wakeboarden. Wilt u heerlijk uitwaaien op het strand? Breng dan een bezoek brengen aan Zandvoort.

Den Helder ligt in het meest noordelijkste puntje van de regio Noord-Holland. Het beschikt over lange stranden, een marinebasis en verschillende musea. Een van de meest indrukwekkende gebouwen in Den Helder is het Marine museum. Het beschikt over 3 schepen waaronder een duikboot van 78 meter lang. Hier kunt u zelfs de kombuis in.

Voor de winkelliefhebbers kunt u terecht in de meest bekende stad van Nederland, namelijk Amsterdam! Hier kunt u de hele dag genieten van de oude cultuur en de gezellige straten. Alle soorten winkels zijn hier te vinden, van designer tot de kleine lokale winkeltjes op de hoek van de straat.

Deelnemende hotels

Toon filters