Theater & Bioscoop

Theater & Bioscoop

Verrassend leuk avondje uit

Wat is nu leuker dan een bezoek brengen aan een theater of de bioscoop? Vanwege het gevarieerde aanbod is hier voor iedereen wat te beleven. Geniet van een intiem popconcert, laat jezelf vermaken door een cabaretier of stand up comedian, ga met de kinderen naar het kindermatinee, bezoek met vrienden een prachtig toneelstuk of musical, kom in andere sferen bij een klassiek concert ... De mogelijkheden zijn talrijk.

Van der Valk

Van der Valk en het theater zijn al enige tijd onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zo biedt de keten maar liefst twee theaterhotels, namelijk Theaterhotel Almelo en TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Maar ook op bioscoopniveau komt een verbintenis. Van der Valk Hotel Hoorn biedt namelijk sinds kort een in house bioscoop, met maar liefst 5 zalen. Daarnaast zijn ook nog meerdere Van der Valk Hotels die een directe samenwerking hebben met een theater of bioscoop in de buurt.

Bekijk hier de theatervoorstellingen van Theaterhotel Almelo

Bekijk hier de theatervoorstellingen van Theaterhotel De Oranjerie 

Theaterbezoek combineren?

Wilt u van uw theaterbezoek een echte happening maken?  Combineer dit dan met een diner of overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Theater & Bioscoop Nederland