Geniet met het Senioren arrangement van Van der Valk

Speciaal voor al onze senioren gasten bieden wij het Senioren arrangement aan! Geniet samen met uw partner van een heerlijk verblijf bij uw favoriete Van der Valk hotel. Ontdek de prachtige omgeving van onze hotels wandelend of per e-bike en sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen keuzediner. Begin de volgende dag extra goed met een luxe ontbijtbuffet. Geef even alles uit handen tijdens uw verblijf. U hoeft alleen nog maar te genieten. En dit alles doet u niet één, maar 3 nachten lang! 

Fiets- en wandelroutes 

Onze hotels zijn de perfecte uitvalbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. De Van der Valk hotels zijn omringd met natuur, strand of de leukste steden. Bij de receptie van de hotels kunt u een gratis fiets- en wandelkaart van de directe omgeving ophalen. Zo bent u direct op de hoogte van de mooiste routes die u kunt afleggen tijdens uw verblijf. Veel van onze hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. Verkent u liever te voet de omgeving? Neem dan uw wandelschoenen mee en verken de Nederlandse natuur op uw eigen gemak! 

Fitness- en wellnessfaciliteiten 

Wilt u tijdens uw verblijf volledig tot rust komen? Dan zit u bij Van der Valk zeker goed! De meeste Van der Valk hotels beschikken namelijk over heerlijke wellnessfaciliteiten, waar u gratis gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Ontspan uw spieren na een actieve dag in de sauna of trek baantjes in het binnen- of buitenzwembad. Sommige hotels beschikken over een beautysalon waar u een massage of schoonheidsbehandeling kunt boeken. In ieder Van der Valk hotel is er ook een fitnessruimte aanwezig, zodat u tijdens uw verblijf uw conditie op peil kunt houden. Ook de fitnessfaciliteiten zijn gratis tijdens uw verblijf. 

Ontbijtbuffet en 3-gangen keuzediner

Naast een comfortabele overnachting zijn een heerlijk ontbijtbuffet en 3-gangen diner ook bij het Senioren arrangement inbegrepen! Bij het ontbijtbuffet vindt u onder andere luxe broodsoorten, verse croissants, diverse yoghurtsoorten en vers fruit. Er is rekening gehouden met dieetwensen en allergieën. Zo zijn er verschillende glutenvrije producten beschikbaar en zijn er sojaproducten aanwezig. Laat u 's avonds verrassen met een culinair 3-gangen keuzediner in het restaurant. De chef werkt met verse ingrediënten van het seizoen. 

Naast het Van der Valk Senioren arrangement bieden onze hotels ieder seizoen een ander seizoensarrangement aan. Kies bijvoorbeeld voor het Vrolijk Voorjaar, Hoog Zomer, Heerlijke Herfst of Hartje Winter arrangement en geniet optimaal van elk seizoen! 

Hieronder vindt u een overzicht van alle deelnemende hotels met een Senioren arrangement. Boek het arrangement direct bij uw favoriete Van der Valk hotel. Wij kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen!  

Deelnemende hotels

Toon filters