Hotel met bubbelbad

Door heel Nederland biedt Van der Valk hotelkamers aan met een bubbelbad. Deze luxe hotels vindt u op de mooiste locaties door heel Nederland. Hier kunt u buiten de faciliteiten van het hotel genieten van de prachtige omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling of een fietstocht in een natuurgebied, kies voor een museum of ga met de kinderen naar een attractiepark. In zowel Noord, Midden en Zuid-Nederland kunt u van alles beleven!

Hotelkamer met bubbelbad

Veel hotels beschikken over hotelkamers met bubbelbad maar de specificaties in het hotel kunnen verschillen. Zo kunt u hotelkamers boeken met een bad of luxe bubbelbad. Daarnaast kunt u in diverse hotels gebruik maken van de wellness. Deze ruimtes beschikken bijvoorbeeld over een sauna en/of stoomdouches. Sommige hotels beschikken zelfs over een binnen- of buitenzwembed. Ideaal om lekker een baantje te trekken of een duik te nemen met de kinderen! Daarnaast bieden de hotels een restaurant aan waar u heerlijk kunt eten en drinken. Kortom, een hotel met bubbelbad is ideaal voor een ontspannen verblijf bij Van der Valk!

Hotel met bubbelbad op kamer

Niet alleen in Nederland zijn er hotelkamers met een bubbelbad of bad maar ook in het buitenland zijn er verschillende Van der Valk hotels die deze faciliteiten aanbieden. Zo kunt u heerlijk genieten van een nachtje, weekendje of een weekje weg. Ideaal om even helemaal tot rust te komen. Bent u op zoek naar een buitenlands hotel niet te ver van huis? Boek dan bijvoorbeeld een verblijf in Duitsland of België. Hier heeft u een ruime keuze uit diverse luxe hotelkamers en suites. Zoekt u het liever verder van huis? Dan kunt u verblijven in Frankrijk, Spanje, Curaçao of Bonaire. Ideaal als u op zoek bent naar vitamine D! Zo heeft u bij Van der Valk een extra vakantiegevoel wanneer u een hotel met bubbelbad of bad boekt!

Deelnemende hotels

Toon filters