Attracties

Oneindig veel plezier tijdens uw nachtje weg

Wilt u samen met uw gezin of partner een gezellig dagje eropuit tijdens uw nachtje weg? Rondom de Van der Valk hotels is er veel te beleven en te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld een dierentuin, zwemparadijs, museum, theater of een pretpark. Er is genoeg te doen voor jong én oud! Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België kunt u zich goed vermaken. Kies een attractie en maak het helemaal af door een nachtje in een nabijgelegen Van der Valk hotel te overnachten.

Onbezorgd genieten

Geniet van een onbezorgd nachtje weg met een compleet arrangement bij Van der Valk. Hiermee overnacht u in een comfortabele en luxe kamer in combinatie met een uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner. Bij sommige hotels kunt u zelfs een overnachting boeken inclusief een entreekaartje van een attractie in de buurt! Zo hoeft u zelf nergens meer over na te denken en kunt u samen genieten van een heerlijke dag en nacht weg.

Boekt u een arrangement voor meerdere dagen? Verken dan de omgeving van het hotel met bijvoorbeeld de fiets of tijdens een wandeling. Rondom onze hotels vindt u diverse natuurgebieden, gezellige dorpjes of juist een grote stad. Zoekt u tijdens uw meerdaags verblijf meer rust en ontspanning? Dan beschikken verschillende Van der Valk hotels over faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Neem een duik in het zwembad, breng een bezoek aan de wellness of geniet van een massage in de beautysalon. U vindt in ieder Van der Valk hotel ontspanningsfaciliteiten om tijdens uw verblijf helemaal tot rust te komen.