Attracties

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

Ervaar DierenPark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort heeft ruim 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken. Bekijk zoogdieren zoals buffels en giraffen. Amfibieën en salamanders. Imposante reuzen van olifanten, maar ook leeuwen, neushoorns, stokstaartjes en dino's kom je tegen in Dierenpark Amersfoort. in het Dinobos wonen wel zeventig levensgrote dinosaurussen die wel heel erg echt lijken.

Reuzen en Dino's

In Dierenpark Amersfoort zie je de meest uiteenlopende dieren. Landdieren, reptielen, vissen, vogels en vlinders. Je komt ze er allemaal tegen. In het Rijk der Reuzen hebben olifanten een gebied van ruim 750 m2 waar ze uitgebreid kunnen spelen. Vooral leuk wanneer ze gevoederd worden of als ze zich wassen in de grote vijver. Maak een tocht door het ingenieuze gangenstel van de parasolmieren. De kinderen kunnen volop spelen en klauteren in de Klim-Alles-Route met een touwbrug en uitdagende parcours. In het Dinopark maakt u een reis door de tijd en kom je levensechte dinosauriërs tegen zoals de beruchte T-Rex en Pterodactylus.

Ook een bezoek aan Dierenpark Amersfoort brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

DierenPark Amersfoort
www.dierenparkamersfoort.nl
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Dierenpark Amersfoort