Gezellig familiearrangement bij Van der Valk

Bent u op zoek naar leuke familie-uitjes? Dan zit u bij Van der Valk goed, want wat is er nou leuker dan een weekendje weg met het hele gezin? Met z’n allen de omgeving ontdekken, de stad verkennen, plezier maken in het pretpark, dieren spotten in de dierentuin of een dagje shoppen. Allemaal redenen om een familiearrangement bij Van der Valk te boeken. Heeft u nog jonge kinderen die van zwemmen houden? Dan is een hotel met familiekamer en zwembad ideaal.

Speciale familie-uitjes

In de omgeving van de Van der Valk Hotels zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan met het gehele gezin. Redenen genoeg om een familie uitjes met overnachting te boeken. Spring bijvoorbeeld met de kinderen op de fiets en speel een potje boerengolf. Of kies ervoor om een sprookjesachtige dag te beleven met sensationele attracties in één van de pretparken in de buurt. Woont u dicht bij de Duitse grens of bent u juist op zoek naar familieaanbiedingen in het buitenland? Ga dan voor een buitenlandse ervaring in het welbekende Moviepark. Natuurlijk kan u ook in het binnen- en buitenland met het gezin naar de dierentuin. In het dierenpark leert u alle dieren pas écht kennen! Enthousiast over deze beestenboel? Kijk dan naar een dierentuin arrangement bij Van der Valk. Wilt u liever de stad verkennen of een dagje shoppen? Dan is dat geen probleem! Verschillende van onze Van der Valk Hotels liggen namelijk in de buurt of zelfs in het centrum van een stad. Ideaal voor een leuke stedentrip. 

Familiekamers bij Van der Valk

Maak één groot feest van het familiearrangement bij Van der Valk. Wilt u liever niet dat de kinderen alleen slapen? Dan is een familiekamer ideaal! Overdag heeft u genoeg tijd om de omgeving van het hotel te verkennen of te genieten van de faciliteiten in het hotel. Maak bijvoorbeeld een plons in het zwembad van één van onze Van der Valk Hotels. Na alle belevingen van de dag is het tijd voor een diner in het restaurant. De jonge gasten kunnen lekker smullen van een Timo Toekan Menu. Na een fantastische dag vol plezier komt u op de gezellige familiekamer helemaal tot rust. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor het hele gezin!

Deelnemende hotels

Toon filters