Sportief golfarrangement bij Van der Valk

Ben u een groot fan van de golfsport? Of geniet u ervan om een balletje te slaan op een mooie golfbaan? Bij Van der Valk heeft u genoeg keuze uit diverse golfarrangementen. In zowel binnen- als buitenland liggen prachtige golfbanen in de buurt van onze hotels. 

Golfen in het buitenland

Wat is er voor een golffanaat nu prettiger dan een eigen golfbaan voor de deur? In Duitsland bevinden zich 2 hotels met een eigen golfbaan. Voor de zonliefhebbers is golfen aan de Costa Brava een perfecte gelegenheid. Niet alleen voor de professionele golfers onder ons is hier gelegenheid om te golfen, zo is er ook een golfarrangement voor beginners. Maak gebruik van 10 uur lang golflessen onder begeleiding van een PGA gecertificeerde professional. Daarnaast stelt u samen uw eigen trainingsschema op naast de golflessen. Vervolgens kunt u oefenen op de driving range totdat u de perfecte swing te pakken hebt. Bovendien leert u ook gelijk alle regels en etiquette rondom de golfsport. Wanneer u helemaal klaargestoomd bent, kunt u zelfs uw GVB-examen halen.

Voor de ervaren golfers

Voor de gevorderde golfer zijn er ook golfarrangementen in het buitenland. Dit betekent genieten van het mooie weer én de prachtige golfbanen terwijl u een kaart loopt. Wilt u uw golftechnieken naar een hoger niveau tillen? Verbeter uw golftechnieken dan met een golfles bij een gecertificeerde golf pro. U kunt gebruikmaken van de golfbaan dicht in de buurt van het hotel of onbeperkt profiteren van de hoteleigen golfbaan. Zo is er voor ieder niveau wel een leuke golfvakantie te boeken!

Van der Valk golfarrangementen

Elk golfarrangement start met een uitgebreid ontbijtbuffet. Na deze sportieve dag op de golfbaan is het tijd om te genieten van het diner in het hotel. Moe van een actieve dag op de golfbaan? Dan is er niets lekkerder dan naar uw luxe en comfortabele kamer te gaan en hier heerlijk weg te dromen.

Golfbanen in Nederland

In Nederland zijn er verrassend mooie golfbanen te vinden. ‘BurgGolf Haverlij’ ligt op 15 minuten van Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught. Daarnaast ligt de ‘Championship Course’ rondom schitterende woonkastelen. ‘Golfbaan de Batouwe’ is prachtig gelegen in de Betuwe streek en ligt in de buurt van Hotel Tiel. Een balletje slaan in Leeuwarden is ook overigens geen enkel probleem. Vlakbij Hotel de Hardegarijp is namelijk de uitdagende baan ‘De groene Ster’ te vinden. Hotel Gilze-Tilburg ligt op slechts 3 kilometer afstand van de prestigieuze 27-holes-baan ‘de Prise de’Eau’. Maakt u liever geen lange reis naar het buitenland? Bekijk dan onze golfarrangementen in Nederland.

Naast golfarrangementen biedt Van der Valk diverse andere sportieve arrangementen. Zo kunt u Nederland en onze buurlanden verkennen met de fietsarrangementen en wandelarrangementen.

Deelnemende hotels

Toon filters