De aspergegerechten van Van der Valk

De grond van de aspergebedden begint al te barsten en dat kan maar één ding betekenen… Het aspergeseizoen bij Van der Valk komt er weer aan! Een culinair hoogtepunt tijdens het voorjaar waar onze chef-koks altijd erg naar uitkijken. Asperges zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog gezond en dankzij hun veelzijdige karakter op vele manieren te bereiden. Koken, stomen, wokken of grillen - asperges zorgen voor lente in de keuken en kriebels in ons buik! Gaat u voor de klassieker met beenham, een gekookt ei en botersaus? Of maakt u er liever een romige soep, verse salade of hartige taart van?

Kortom, het witte goud is onmisbaar op onze menukaart! Laat u inspireren door de verrassende, traditionele en veelzijdige aspergegerechten van de Van der Valk Restaurants. Wilt u inspiratie in de keuken opdoen of heeft u gewoon zin om uiteten te gaan? Kom de kaart proeven en laat u verwennen met een aspergemenu van een van onze hotels. Wees er snel bij, want deze smaakvolle groente kunnen we helaas niet het hele jaar op tafel serveren!

Nog even verder dromen...

Dat kan! Onze Van der Valk Hotels bieden diverse aspergearrangementen aan die u kunt combineren met een warm verblijf. Na een heerlijk 4-gangen aspergediner kunt u rustig nagenieten in een van onze luxe en comfortabele kamers en suites naar keuze. De volgende dag begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Zo heeft u zeker genoeg energie voor leuke dagactiviteiten!

Liever iets anders proberen?

Bent u geen liefhebber van asperges maar bent u wel toe aan een avondje uit? Bekijk dan eens de rest van ons culinaire aanbod; Wereldeters voor de kids, Live Cooking met de familie of toch liever romantisch samen genieten van een diner à la carte. Er is genoeg keus voor iedereen!

Geniet van het voorjaar

De temperatuur stijgt steeds een beetje meer en dat betekent heerlijk wandelen, fietsen en andere uitstapjes maken. Wilt u hier net wat meer uithalen? Combineer dan uw uitstapje met een van de vele voorjaarsaanbiedingen van onze Van der Valk Hotels. Veel van onze hotels staan in een prachtige en natuurrijke omgeving, waar u optimaal tot rust kan komen.

Deelnemende hotels

Toon filters