Attracties

Apenheul

Apenheul

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

In het grote bos midden in de Veluwe, vindt u de Apenheul. In dit prachtige, groene park loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Met de handige spottips die u onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen. In de Apenheul vindt u meer dan 35 soorten apen! Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Kom tijdens de speciale presentaties van de apenverzorgers alles te weten over de apen. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdekt u nog meer apen én andere dieren uit het regenwoud. Klaar met apen spotten? Dan kunnen uw kinderen zich uitleven als een aap in het Na-aaphuis of geniet samen van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. Kaartjes met korting koop je op de website van de Apenheul.

Openingstijden
De Apenheul is vanaf 4 april tot en met 1 november dagelijks geopend. De actuele openingstijden vindt u op de website. Plan uw bezoek met de druktemeter en vermijd de drukte zodat u het hele park kunt zien. Let op: Een uur voor sluitingstijd gaat het Doodshoofdapenbos en het Berberapengebied dicht.

Adresgegevens
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Tel: 055 3 57 57 00
www.apenheul.nl

Arrangementen
Wilt u een bezoek brengen aan Apenheul in Apeldoorn? Maak het uitstapje compleet met een arrangement of een overnachting in een van onze Van der Valk hotels. Veel van onze hotels beschikken onder andere over een familiekamer. Zo maakt u er een leuk weekendje weg van voor de hele familie!

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Apenheul