Attracties

Apenheul

Apenheul

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen én andere dieren uit het regenwoud. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. Kaartjes met korting koop je op www.apenheul.nl.

Openingstijden

Apenheul is vanaf 24 april tot en met 5 november dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van 15 juli tot en met 277 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur. 

Adresgegevens

J.C. Wilslaan 21 
7313 HK Apeldoorn
Tel.: 055 3 57 57 00
 www.apenheul.nl

Arrangementen

Ook Apenheul in Apeldoorn bezoeken? Maak het uitstapje compleet met een arrangement of een overnachting in een van onze Van der Valk hotels. Veel van onze hotels beschikken onder andere over een familiekamer. Zo maak je er een leuk weekendje weg van voor de hele familie! 

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Apenheul