Live Cooking buffet bij Van der Valk

Bij veel Van der Valk hotels kunt u zich laten verrassen bij het Live Cooking dinerbuffet. Hier bereiden de chefs à la minute en onbeperkt de lekkerste gerechten voor u klaar. De gerechten zijn samengesteld met seizoensgebonden producten en kunnen verschillen per hotel. Er is een breed aanbod aan zowel vis- en vleesgerechten als vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils! U kunt uw avond afsluiten met het uitgebreide dessertbuffet. Het Live Cooking buffet bij Van der Valk vindt meestal plaats in de weekenden en tijdens feestdagen.

Geniet van een uitgebreide brunch

Naast het dinerbuffet bent u bij Van der Valk ook van harte welkom om op zondag deel te nemen aan het Live Cooking brunchbuffet. De brunch is van 11 uur ‘s ochtends tot ongeveer 2 uur ‘s middags. Na een rustige ochtend kunt u komen genieten van een uitgebreide brunch. Perfect om iets te vieren, maar ook heerlijk om uw gewone zondag goed te beginnen. Het concept is hetzelfde als bij het dinerbuffet, alleen vindt u hier uiteraard lekkernijen passend bij een brunch.

Live Cooking buffet bij Van der Valk met kinderen

Ook aan de kleinste gasten is bij het brunch- en dinerbuffet gedacht. Er zijn verschillende snacks en gerechten te vinden voor de kinderen. Daarnaast kunnen ze zich perfect vermaken in de kinderhoek terwijl u zelf ook van de gerechten geniet. 

Volledig verzorgd arrangement

Wilt u graag na uw gezellige avond bij Van der Valk blijven slapen? Dat kan! Veel hotels bieden een speciaal Live Cooking arrangement aan waarbij uw Live Cooking dinerbuffet wordt gecombineerd met een overnachting in een luxe kamer. De volgende ochtend kunt u vervolgens genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.