Uit eten? Van der Valk diner

Op zoek naar een gezellige setting om smaakvol te dineren met familie, collega’s of vrienden? Dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Een Van der Valk diner is culinair genot in sfeervolle ambiance.

De chef-koks maken enkel gebruik van verse ingrediënten en bereiden ieder gerecht met grote zorg. Met enige regelmaat komen er nieuwe gerechten op het menu. Ieder Van der Valk hotel heeft een eigen kaart voorzien van seizoens- en streekgebonden gerechten. Laat u verrassen!

Culinaire Verwennerij

A la carte of live cooking?

Van der Valk biedt vele mogelijkheden als het gaat om dineren. Bij de meeste hotels heeft u voor het diner de volgende opties:

  • een 3-gangen keuzemenu,
  • à la carte dineren
  • Live Cooking diner.

Naast een breed aanbod aan vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs en kinderen. 

Dineren met kinderen

Bij Van der Valk kunt u dineren met het hele gezin. Voor kinderen is er een speciale menukaart samengesteld met vele heerlijke gerechten; Wereldeters! Timo Toekan neemt de kinderen mee op reis naar landen als Hawaï, China, Australië, Zweden en natuurlijk Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo leuke weetjes en verhalen over de gerechten. Met deze lekkere en vooral leuke gerechten is ieder diner een feest.

Als de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij zich prima vermaken in de in de uitgebreide kinderhoek. Kleuren, puzzelen en spelen; ze zullen zich geen moment vervelen. Op die manier kunt u op uw gemak nog even nagenieten van uw Van der Valk diner.

Onbeperkte keuze, vaste prijs

Wilt u onbeperkt genieten van een Van der Valk diner? Kies dan voor een Live Cooking diner. Onze chef-koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Van luxe salades en heerlijke voorgerechten tot versbereide vlees- en visspecialiteiten.

Voor een vast tarief kunt u heerlijk uiteten en heeft u onbeperkt keuze uit talloze gerechten die vers bereid worden in een open keuken. Het diner kunt u afsluiten met een uitgebreid dessertbuffet. Proef de vele zoetigheden en geniet van een heerlijk kopje koffie. De diner buffetten vinden meestal plaats gedurende het weekeinde of tijdens speciale feestdagen.

Van der Valk diner deal; culinair arrangement

Wilt u na het diner blijven overnachten in een Van der Valk hotel? Kies dan voor een culinair arrangement zoals een Van der Valk Dinerdeal. Bij dit arrangement zit naast een diner ook een overnachting inbegrepen. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt.

Breng daarna bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierentuin of maak een mooie wandeling door de bossen. Rondom de hotels is er van alles te beleven. Bij de Van der Valk hotels kunt u optimaal genieten. Ontdek het verrassend culinaire aanbod bij Van der Valk.

Alle culinaire arrangementen & diner deals