Home

Programma Route I

Beleef tijdens deze fietsvakantie het heden én verleden! Een fietsvakantie in een fietsvriendelijke provincie in Nederland, de provincie Gelderland. Deze regio heeft een lange historie en mede daardoor een zeer divers en interessant. Veel natuurschoon en uitgestrekte landgoederen met fraaie landhuizen. Ontdek de prachtige historische Veluwse dorpen, de eeuwenoude hanzesteden of één van de landgoederen, kastelen of musea.

Wij hebben voor u mooie routes uitgezet door prachtige natuurgebieden in en rondom het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Nationale Park De Veluwezoom. Het mooie aan fietsen in deze regio is de enorme diversiteit. Al trappend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen zult u ervaren dat deze regio wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland is.

De steden Arnhem en Apeldoorn worden aangedaan en ook een dagje naar de Hanzesteden Zutphen en Deventer behoort tot de mogelijkheden, evenals een bezoek aan de stad der Bevrijding en de City of Life Science – Wageningen.
Elk dorp en elke stad in dit gebied heeft zo z’n eigen charme. Het is een aantrekkelijke en afwisselende fietstocht langs uiterwaarden, door bossen, maar ook door heidevelden en zandverstuivingen. Dit allemaal in de mooie provincie Gelderland waar, zoals u zelf ook zult ontdekken tijdens deze fietsvakantie, genoeg te ontdekken en beleven is.

Keer terug naar menu Route I