Verrassende Ideeën
Vanzelfsprekend Van der Valk

Welkom bij de Van der Valk Hotels & Restaurants

Ontdek de verrassende arrangementen, aanbiedingen en (culinaire) evenementen van de Van der Valk Hotels & Restaurants. Zoek op interesse, regio of bekijk het totaalaanbod. Vier de feestdagen zoals PasenValentijnKerstPinksteren en Moederdag bij uw favoriete Van der Valk hotel.

Gedurende het jaar op zoek naar een actieve vakantie? Dan verwijzen wij u graag naar de stedentrips, evenementengolfaanbod of de fiets- en wandeltochten. Wilt u graag een dagje weg met de kids? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de hotels gelegen nabij attracties of kies voor een dagje weg arrangement.

Sluit de dag met het hele gezin af in één van onze familiekamers. Voor de gasten die toe zijn aan pure ontspanning, biedt Van der Valk een uitgebreid aanbod van suite- en wellnessarrangement aan.

Kies bij Van der Valk uit één van de verschillende type restaurants. Ga bijvoorbeeld voor het Live Cooking concept waarbij er voor ieder wat wils is. Wilt u liever á la carte eten? Op de menukaart vindt u verschillende seizoensgebonden gerechten. U bent van harte welkom om te komen ontbijten, lunchen of dineren in een van de veelzijdige restaurants. 

Voor onze beste hotel deals en aanbiedingen bekijkt u onze 3=2 en Last-Minutes? Of kies uit de beste arrangementen van Van der Valk. Kortom, genoeg te beleven bij Van der Valk!

Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks bij een van onze hotels te boeken