Home

Nederland fietsland

Nederland is bij uitstek een land voor een fietsvakantie. Er valt zoveel te ontdekken. Op de fiets is het mogelijk behoorlijke afstanden per dag af te leggen en op bijzondere plekken te komen waar je met de auto of te voet vaak niet komt. Het geeft een ander beeld van de omgeving en een gevoel van vrijheid.

Hotelfietsvakanties

Valkfietsvakanties organiseert in Nederland 5- tot 7-daagse hotelfietsvakanties met bagagevervoer. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de omgeving, dorpen & steden en interessante bezienswaardigheden. De routes zijn zorgvuldig voor u uitgestippeld via fietspaden en rustige binnenwegen. U ontvangt onze routekaarten met tips voor stops onderweg voor bezienswaardigheden of een lunch of koffie. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van GPS bestanden. En wilt u ergens een extra nacht bijboeken, dan is dat ook mogelijk.

Iedere dag begint met ons uitgebreide Live Cooking Ontbijtbuffet. Dan volgt een fraaie rondrit in de omgeving of gaat u op de fiets naar uw volgende Van der Valk hotel. Lekker de tijd nemen onderweg en bij aankomst in het volgende hotel staat uw bagage klaar. Klaar met fietsen?... geniet dan van een heerlijk diner! (optioneel bij te boeken) Vervolgens is het goed slapen in één van onze mooie ruime hotel kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien, om zo de volgende dag weer fris op de fiets te kunnen stappen.

Algemene informatie

Wanneer u een hotelreis bij ons boekt kunt u ontspannen uitkijken naar de start. U vult het boekingsformulier in of belt ons op en wij regelen de rest. Een fietsvakantie bij ons bestaat uit een zorgvuldig uitgezette route, de gereserveerde hotelovernachtingen en uiteraard wordt uw bagage vervoerd van hotel naar hotel. Geen volle fietstassen, geen overnachtingen die nog geboekt moeten worden, gewoon lekker fietsen. Fietsen en vooral genieten. De vrije fietspaden en autoluwe weggetjes, de landschappen en de bijzondere plekjes zullen ervoor zorgen dat elke dag weer voelt als een vakantie op zich.

OVER VALKFIETSVAKANTIES

SamenwerkingValkfietsvakanties en Fietsrelax

Valkfietsvakanties is een samenwerking tussen Van der Valk en de Fietsvakantiewinkel, al meer dan 40 jaar aanbieder van fietsvakanties. Naast de webshop, worden fietsreizen aangeboden via het reislabel Fietsrelax en Dutch Bike Tours. Fietsrelax (het huismerk van de in 1983 opgerichte Fietsvakantiewinkel) is een dynamische touroperator, gespecialiseerd in fietsvakanties, in Nederland en Europa. Dutch Bike Tours organiseert sinds 2003 hotel-fietsvakanties met bagagevervoer in Nederland en is vanaf 2012 ook onderdeel van de Fietsvakantiewinkel. 

Specialisme

Deskundigheid, liefde voor fietsen en een groot enthousiasme voor fietsreizen zijn de kenmerken van onze organisatie. Al vele jaren bezorgen wij duizenden fietsers originele peddelervaringen en sportieve trapavonturen.