VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK SCHLOSSHOTEL BALLENSTEDT

Bent u toe aan een verblijf in serene rust in een landelijke, bosrijke omgeving? Bekijk dan de aanbiedingen bij Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt. Met deze aanbiedingen profiteert u van hoge kortingen en geniet u van een voordelig verblijf in Duitsland!  

1 nacht
2 of meer nachten


Benieuwd naar alle deelnemende hotels?
 Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Historische sfeer

Na ongeveer vijf uur rijden met de auto vanaf de Nederlandse grens komt u aan bij het hotel. Het hotel is onderdeel van een oud kasteel met een rijke geschiedenis. Het kasteel is het toonbeeld voor de baroktijd in Ballenstedt.

Genoeg te doen in de omgeving van Ballenstedt

In de omgeving van het hotel vindt u honderden legendarische kastelen en burchten. In de directe omgeving ligt zelfs burcht Falkenstein. Na een kleine wandeling vanaf het hotel komt u aan bij het prachtige bouwwerk uit de elfde eeuw. Door de gevarieerde omgeving kunt u hier perfect een actieve of juist ontspannende vakantie houden.

Ontspannen verblijf

Geniet u graag van ontspanningsfaciliteiten als een sauna en wellnesscenter? Dan bent u bij Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt ook aan het juiste adres. Boek een verblijf en u kunt gratis gebruik maken van een zwembad, sauna, stoomcabine, voetbad en de moderne ontspanningsruimte. Wilt u daarnaast ook genieten van een beautybehandeling? Met het wellnessarrangement krijgt u er een beautybehandeling bij. Indien u geen arrangement heeft geboekt kunt u uiteraard ook tegen een meerprijs genieten van de behandelingen in de beautysalon van het hotel.

Geniet internationaal bij Fürst Victor

Het restaurant van het hotel ‘Fürst Victor’ biedt een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het reguliere aanbod wordt aangevuld met seizoensgebonden specialiteiten. Het stijlvolle design en de exclusieve sfeer zorgen ervoor dat u het diner echt als een avond uit ervaart.

Is uw interesse voor een bijzonder verblijf in het Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt gewekt? Boek dan een van de onderstaande aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf.

Ontdek meer over Hotel Ballenstedt