VAN DER VALK SCHLOSSHOTEL BALLENSTEDT

Het kasteel waar Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt zich in bevindt heeft een rijk verleden. Het hotel werd vroeger ingericht voor de gasten van het Vorstenhuis von Anhalt-Bernburg. Tegenwoordig laat het hotel met 49 kamers u nog steeds denken aan de baroktijd in Ballenstedt.

Ontdek de veelzijdige omgeving

De omgeving van het hotel is landelijk en bosrijk met vele kastelen, kloosters en burchten. Wie een kleine wandeling wel ziet zitten kan in de directe omgeving het indrukwekkende burcht Falkenstein bezoeken. Tijd voor romantiek? Bezoek dan het sprookjesachtige Selketal waar u honderden schitterende kastelen en burchten vindt. Ook voor de museumliefhebber is er genoeg te bezoeken in de omgeving van Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt. Denk aan het Luchtvaartmuseum, Filmmuseum, DDR-museum en het Harz Uurwerkmuseum. De regio is perfect voor zowel een ontspannende- als actieve vakantie.

Eropuit in Ballenstedt

Geniet van een volledige culinaire beleving

Het hotel zelf is ook ingericht om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Het aanbod van het restaurant Fürst Viktor bestaat uit regionale specialiteiten en internationale lekkernijen samengevat in een hedendaagse lichte keuken. Het stijlvolle design en de sfeer maken uw beleving compleet. U bent hier welkom van 06:30 tot 22:00 voor alle maaltijden. Daarnaast vindt er af en toe in het hotel een spectaculaire dinnershow plaats. Onder het genot van een aperitief en een 4-gangenmenu kunt u genieten van dit spektakel! De shows worden in het Duits opgevoerd, zie de activiteitenagenda voor de programmering van de shows. 

Ontspannen in Ballenstedt

Het hotel beschikt daarnaast over een wellness- en beautygedeelte bestaande uit een zwembad, sauna, stoomcabine, voetbad en moderne ontspanningsruimte. Hotelgasten hebben gratis toegang tot deze faciliteiten. Naast de gratis faciliteiten biedt het hotel ook verschillende beautybehandelingen en massages aan tegen een meerprijs.

­­Kortom, bij Van der Valk Schlosshotel Ballenstedt vindt u het volledige pakket met zowel een veelzijdige omgeving als luxe, comfort en historie binnenshuis. 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +49 39483 510+49 39483 510 (Lokaal tarief)

Schlosshotel Ballenstedt

Schlossplatz 1
D-06493 Ballenstedt

ballenstedt@vandervalk.de

Plan route

Blijf op de hoogte