VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK AMERSFOORT-A1

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Restaurant & terras geopend

Wat is leuker dan een nachtje of weekend weg voor een voordelige prijs? Hier vindt u de best aanbiedingen van Van der Valk hotel Amersfoort a1. Geniet hier van een heerlijk verblijf inclusief ontbijt!

1 nacht
2 of meer nachten

Herfst Deals: 1 nacht

Overnachting tot 12 november


Benieuwd naar 
alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Gezond en vitaal

Het hotel weet dat gezondheid bij vele hoog in het vaandel staat, daarom maken ze in het hotel gebruik van het Valk Vitaal concept, een concept waarbij alles gericht is op gezondheid en vitaal worden.  

Daarnaast kunt u als gast gratis sporten bij Fitnessclub Amersfoort. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur, volg groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training binnen deze sfeervolle ambiance. Na uw training kunt u bijkomen met gratis kopje koffie of thee. Het hotel biedt prachtige wandeltochten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door stad Amerfoort en geniet volop!

Genieten in het restaurant

Geniet van heerlijke gerechten bij Van der Valk Hotel Amersfoort. Met een prachtig á la carte restaurant is dit de plek voor u optimaal kan genieten. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart waar u de passie kan proeven via lokale als internationale gerechten. 

Naast een prachtig restaurant biedt het hotel ook een fijne bar genaamd Chicco hier kunt u genieten van hoogstaande koffie van uit diverse landen. Ook is er in het hotel een gezellige ambiance in de skybar SIXX, hier kunt u van cocktails laten bereiden of een goed glaswijn bestellen met een bite. 

Kortom, boek een heerlijk verblijf bij Van der Valk Amersfoort A1 en laat u verwennen.  

Ontdek meer over Hotel Amersfoort-A1