VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL ARRESTHUIS

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Restaurant & terras geopend

Heeft u altijd al een keer voordelig willen overnachten in een boetiek hotel in Nederland? Dan is een verblijf in het luxe Arresthuis een unieke kans. De voormalige gevangenis van Roermond is omgebouwd tot een prachtig ingericht hotel. In restaurant Damianz kunt u genieten van het smaakvolle seizoensgebonden gerechten op hoog niveau. De kamers zijn modern ingericht met historische details van de gevangenis. Kortom, een verblijf in Het Arresthuis is een unieke beleving!

1 nacht
2 of meer nachten

Zomer Deals: 1 nacht

Overnachting tot 11 juli


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Over Het Arresthuis

Wilt u graag de natuur in? Dan ligt direct grenzend aan Roermond de Maasplassen. Prachtig gelegen in het groen waar u kunt wandelen of fietsen. Bij de plassen kunt u perfect genieten van de natuur en heeft u de mogelijkheid veel plezier te maken in en rondom het water! Als u in bent voor een stedentrip, dan liggen de steden Maastricht, Aachen en Düsseldorf binnen handbereik. Bent u een echte golfliefhebber? Dan kunt u golfen op de een van de mooiste banen van Nederland De Herkenbosche in combinatie met een culinair diner in het restaurant van het hotel. Wist u dat in Roermond de grootste outlet van Nederland zit? Zo kunt u gemakkelijk een dagje shoppen combineren met een hotelovernachting in Het Arresthuis. Hier vindt u diverse grote designer merken die u met flinke korting kunt scoren. Niet alleen bij de outlet maar ook overnachten bij Van der Valk Arresthuis boekt u voor een voordelige prijs!

Wilt u graag luxe verblijven voor een scherpe prijs inclusief ontbijt? Dan is het Arresthuis een ideale keus om uniek te overnachten! Bent u nieuwsgierig naar de kamers en suites? Boek dan snel een overnachting en ervaar Het Arresthuis.

Ontdek meer over Het Arresthuis