Home

VAN DER VALK HOTEL BARCAROLA

Geniet van een onvergetelijk verblijf! Hotel Barcarola ligt aan de romantische baai van s'Agaro aan de Spaanse Costa Brava, nabij een romantische baai, ideaal voor zonaanbidders en watersporters. Het hotel ligt 1400 kilometer van Utrecht. Met een tussenstop in Van der Valk Hotel Luxembourg Arlon, kunt u een heerlijke autovakantie maken. 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL BARCAROLA

Geniet van luxe en comfort in ons hotel in Barcarola en haar omgeving.

Fietsroutes

Trek er eens met de fiets op uit vanuit Van der Valk Hotel Barcarola. In de prachtige omgeving van Girona hebben wij diverse fietsroutes van verschillend niveau´s. Een pittige tocht of een ontspannen eindje fietsen, met onze routes ontdekt u het adembenemende landschap van de Costa Brava. Het fietstoerisme in het gebied stelt elke fietser mogelijk tot het opstellen van zijn/haar route door verbindingen te vormen tussen verschillende wegwijzers en paden (250 kilometer).

Barcelona

Tijdens uw verblijf aan de Costa Brava mag een bezoek aan de hoofdstad van Catalonië niet ontbreken. Barcelona bruist, steelt uw hard en is een stad om nooit meer te vergeten. De stad is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken of u kunt via de receptie een excursie met een nederlandstalige gids reserveren. 

Sant Feliu de Guixols

Ten zuiden van Hotel Barcarola bevindt zich het van oudsher vissersdorpje Sant Feliu de Guíxols, welke onder meer bekend staat om het benedictijnse klooster, met als trekpleister het oude gedeelte in romaanse stijl.

Gedurende het hele jaar zijn er verschillende activiteiten voor de inwoners, die elke bezoeker van het dorpje hartelijk welkom heten om deel te nemen. Elke zondag vindt er een typische weekmarkt plaats aan de boulevard en regelmatig wordt er op de zondagen de traditionele Catalaanse dans, de Sardana, gedanst. Kortom Sant Feliu de Guíxols is een dorp waar u alle voorzieningen vindt maar met het karakter van een echt vissersdorpje.