VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL DENNENHOF

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant

Bent u op zoek naar een hotel vlak bij het pittoreske plaatsje Brasschaat en de populaire stad Antwerpen? Boek dan een voordelige overnachting bij Van der Valk Hotel Dennenhof! U boekt dit voordelige tarief inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wilt u er even tussenuit met uw partner, gezin, familie of vrienden? Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor ieder type verblijf.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Over Hotel Dennenhof

Van der Valk Hotel Dennenhof ligt gelegen in de groene omgeving Brasschaat, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Verken bijvoorbeeld het prachtige natuurreservaat Kalmthoutse Heide wandelt of op de fiets. Het hotel biedt verschillende faciliteiten aan zoals fietsverhuur en wandel- en fietsroutes. Bent u op zoek naar een leuke originele activiteit? Dan kunt u in de buurt van het hotel spoorfietsen of breng een bezoek aan Brouwerij de Koninck.

Zoekt u tijdens uw verblijf meer de drukte van een stad? Breng dan een bezoek aan de grote steden Antwerpen of Breda, waar het hotel tussen gevestigd is. Hier kunt u uw dag goed indelen met cultuur, winkelen en ontspannen. In deze steden vindt u gezellige knusse winkelstraatjes maar ook de bekende en grote merken. Daarnaast staan deze twee steden bekend om hun bourgondische karakter. U vindt talloze gezellige restaurantjes om te genieten van een heerlijke lunch of diner.

Wist u dat Van der Valk Hotel Dennenhof het eerste Van der Valk hotel in België was? Kort daarna vestigde meer Van der Valk hotels in België. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en het warme familiegevoel. Komt u dit gevoel ervaren bij Van der Valk Hotel Dennenhof?

Ontdek meer over Hotel Dennenhof