VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL DREWITZ

  • Heerlijke overnachting
  • Uitgebreid ontbijt
  • Genieten in het restaurant

Wilt u graag een voordelige overnachting boeken in Duitsland? Dan is Van der Valk Hotel Drewitz een prachtig complex om te overnachten. Op steenworp afstand vindt u het bos en het Drewitzer meer. Met ongeveer 14 hectaren groot, is het een ruim opgezet vakantieresort. Het complex beschikt over 5 suites in het hoofdgebouw, 26 moderne appartementen en 22 vakantiehuizen.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk het volledige aanbod van alle hotels

Paradijs in Duitsland

In het hart van het Mecklenbrugse merengebied kunt u heerlijk genieten van een ontbijt met uitzicht op het Drewitzer meer. Hier heeft u de keuze uit overheerlijke gezonde en internationale gerechten. Zo start u de dag met een stevig ontbijt en kunt u vervolgens diverse leuke activiteiten doen in en rondom het hotel. Spring bijvoorbeeld op de fiets en ontdek de merenplateaus, ga aqua joggen in het zwembad, neem deel aan een les pilates of kies voor nordic walking. Het programma is elke keer weer anders en er wordt rekening gehouden met het seizoen. Voorbeelden van activiteiten zijn schilderen en handwerk, met de boswachter op pad, lesje kruidengeneeskunde, dinerconcerten en nog veel meer!

Naast diverse activiteiten kunt u bij het hotel ook heerlijk ontspannen. Wist u dat er zelfs een privé lounge aan het meer is gericht waar u heerlijk kunt ontspannen? Hier kunt u een behandeling door de spa-expert krijgen. Daarnaast kunt u deze sprookjesachtige plek huren om te genieten van het uitzicht van het meer. Bent u op stap met kleintjes? Dan kunnen de kinderen zich vermaken op de speelplaats/veld. Daarnaast is er speciaal voor de kleine gasten een wereldeters menu. Met deze kaart reizen de kinderen meer met Timo toekan naar als Zweden, Mexico, Amerika, Italië, Duitsland en Amerika. Deze reis verandert elke 6 maanden dus het blijft verrassend! Komt u genieten van alle rust bij Hotel Van der Valk Drewitz? Bekijk dan hier de aanbiedingen en boek een verblijf inclusief ontbijt!

Ontdek meer over Hotel Drewitz