VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL GLADBECK

Wilt u binnenkort overnachten bij Van der Valk Hotel Gladbeck? Boek dan op Valk Verrast de beste aanbieding. U boekt voor het laagste tarief inclusief ontbijt al een heerlijk nachtje weg. Vanaf Utrecht bent u binnen twee uur rijden bij het hotel in Gladbeck. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan grote steden, wintersport of een dagje pretpark!

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk het volledige aanbod van alle hotels

Het hotel bevindt zich op 15 minuten rijafstand van het Alpincenter waar u heerlijk overdekt kunt skiën en snowboarden. Hier kunt u gezellig samen met uw partner, het gezin of vrienden zich goed vermaken. Komt u overnachten met kleine kinderen? Dan ligt het hotel perfect voor een bezoek aan Moviepark Germany. In het park zijn er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Zo kunt u verschillende liveshows bijwonen of Spongebob ontmoeten. Daarnaast zijn de attracties ingedeeld op verschillende levels waardoor u samen met uw kind kunt kijken welke het beste past bij de leeftijd van uw kind. 

Wilt u ook een dagje grote steden bezoeken? Dan liggen steden zoals Essen, Duisburg, Düsseldorf, Oberhausen en Dortmond op korte afstand van het hotel. Hier kunt u de cultuur ontdekken, winkelen of in een van de restaurants de Duitse specialiteiten uitproberen.

Na een dag op de ski’s gestaan te hebben of een gezellige stad te hebben bezocht, komt u heerlijk tot rust in de hotelkamer. De ruime comfortabele kamers bieden u wat u nodig heeft om tijdens uw verblijf te ontspannen en samen nog even heerlijk na te praten over uw dag. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in het restaurant.

Ontdek meer over Hotel Gladbeck