VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL GLADBECK

  • Heerlijke overnachting
  • Geniet in het restaurant
  • Uitgebreid ontbijt

Wilt u binnenkort overnachten bij Van der Valk Hotel Gladbeck? Boek dan op Valk Verrast de beste aanbieding. U boekt voor het laagste tarief inclusief ontbijt al een heerlijk nachtje weg. Vanaf Utrecht bent u binnen twee uur rijden bij het hotel in Gladbeck. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan grote steden, wintersport of een dagje pretpark!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Ontdek de omgeving van Hotel Gladbeck

Het hotel bevindt zich op 15 minuten rijafstand van het Alpincenter waar u heerlijk overdekt kunt skiën en snowboarden. Hier kunt u gezellig samen met uw partner, het gezin of vrienden zich goed vermaken. Komt u overnachten met kleine kinderen? Dan ligt het hotel perfect voor een bezoek aan Moviepark Germany. In het park zijn er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Zo kunt u verschillende liveshows bijwonen of Spongebob ontmoeten. Daarnaast zijn de attracties ingedeeld op verschillende levels waardoor u samen met uw kind kunt kijken welke het beste past bij de leeftijd van uw kind. 

Wilt u ook een dagje grote steden bezoeken? Dan liggen steden zoals Essen, Duisburg, Düsseldorf, Oberhausen en Dortmond op korte afstand van het hotel. Hier kunt u de cultuur ontdekken, winkelen of in een van de restaurants de Duitse specialiteiten uitproberen.

Na een dag op de ski’s gestaan te hebben of een gezellige stad te hebben bezocht, komt u heerlijk tot rust in de hotelkamer. De ruime comfortabele kamers bieden u wat u nodig heeft om tijdens uw verblijf te ontspannen en samen nog even heerlijk na te praten over uw dag. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in het restaurant.

Ontdek meer over Hotel Gladbeck