VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Restaurant en terras geopend
Overnachten bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk? Boek dan deze voordelige deal inclusief ontbijt op Valk Verrast. Hier boekt u de beste deals en aanbiedingen bij het hotel. Wilt u tijdens uw verblijf bijzondere wandelroutes ontdekken of juist de grote stad Groningen bezoeken? Dan is Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk de ideale uitvalsbasis.  
1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gelegen in Eelderwolde, naast de snelweg A7 en direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten. De perfectie uitvalsbasis voor een stedentrip naar Groningen en/of Drenthe. 

Natuur & cultuur

Het hotel staat aan de rand van natuurgebied De Onlanden én ligt op slechts 5 minuten van de stad Groningen. Vanuit het hotel zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld, die door de prachtige natuurgebieden in Groningen en Drenthe leiden. De receptie van het hotel verhuurt fietsen met versnellingen en E-bikes. Naast het hotel rijdt een rechtstreekse bus naar het centrum van Groningen. Een bezoek aan het Groninger Museum en de Martinitoren mogen natuurlijk niet ontbreken! Groningen Airport Eelde bevindt zich op 15 autominuten van het hotel.

Faciliteiten

De hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en een luxe badkamer. Op de 1e etage bevinden zich 10 multifunctionele zalen die in iedere gewenste opstelling kunnen worden gehuurd. De Executive boardroom op de 6e verdieping heeft een fraai panoramisch uitzicht evenals de fitnessruimte. Naast de hotelaccommodatie en het zalencentrum beschikt het hotel over een modern restaurant en een brasserie om overdag te kunnen werken of in de avonduren gezellig te kunnen borrelen. Overal in het pand is een gratis internetverbinding.

Ontdek meer over Hotel Groningen - Hoogkerk