VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK GRONINGEN - ZUIDBROEK

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant en de bar

Geniet van een voordelige overnachting inclusief een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek. In een prachtige omgeving van rust en ruimte, vindt u het allemaal bij Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7. U geniet van comfort en gastvrijheid. Het hotel beschikt over 120 ruime hotelkamers, 8 multifunctionele vergaderzalen en een sfeervol restaurant. De gezellige bar, fitnessruimte, sporthal en all-weather outdoor gravel tennisbaan bieden de mogelijkheid om te ontspannen. 


1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Stijlvol dineren

In het restaurant kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke lunch, culinaire maaltijd of een high tea. De ideale ontmoetingsplek voor zakelijke gasten of wanneer u geniet van een lekker weekendje weg. De chefkok creëert samen met zijn keukenbrigade ieder seizoen weer een spannend en duurzaam menu van nationale en internationale specialiteiten. Daarnaast worden regionale producten rechtstreeks vanuit het Groningse land dagvers voor u bereid.

Meet, eat, sleep, repeat

Heerlijk ontspannen na een gezellige dag shoppen in de stad of een drukke werkdag? Dit doet u zorgeloos in één van de 120 comfortabele en ruime hotelkamers. Met het uitzicht over de landerijen en ’s avonds een mooie zonsondergang komt u volledig tot rust. Wilt u er toch nog lekker op uit? Verken de stad Groningen of maak een fietstocht door de prachtige natuur en uitgestrekte polders en geniet onderweg van een gezellige picknick.

Ontdek meer over Hotel Groningen - Zuidbroek