Home

VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN-ZUIDBROEK

Diversiteit aan zalen, ruime hotelkamers, gezellige eet & drink gelegenheden en vele faciliteiten maken Van der Valk Groningen-Zuidbroek A7 de locatie voor elke gelegenheid! Het viersterren hotel ligt aan de A7 nabij de N33 op slechts 15 autominuten van de stad Groningen.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL GRONINGEN ZUIDBROEK A7

Faciliteiten

Hotel Groningen - Zuidbroek A7 beschikt over 120 hotelkamers. De gerenoveerde ruime kamers beschikken over comfortabele bedden en een luxe badkamer. De 10 vergaderzalen bieden een capaciteit van maximaal 350 personen. De hotelaccommodatie beschikt daarnaast over een modern restaurant, gezellige bar, fitnessruimte en een outdoor gravel tennisbaan. In de gehele accommodatie heeft u gratis internetverbinding. Uiteraard heeft deze locatie ook een ruime en gratis parkeerplaats.

Ligging & Bereikbaarheid

Hotel Groningen - Zuidbroek A7 bevindt zich op het vlakke Groninger platteland aan de snelweg A7 Groningen-Oldenburg. De stad Groningen is op slechts 15 minuten autorijden gelegen en de Duitse grens bereikt u slechts binnen een half uur.

Meetings

Hotel Groningen-Zuidbroek beschikt over 10 vergaderzalen met een maximum capaciteit van 350 personen. Het hotel biedt verschillende vergaderarrangementen aan zodat u gedurende de hele dag volledig verzorgd wordt. Uiteraard kunnen alle zalen voorzien worden van de gewenste audiovisuele middelen. Met de multifunctionele zalen biedt dit hotel een accommodatie op maat. Daarnaast beschikt het hotel over de Eurohal welke zich ideaal leent voor een indoor event, beurs, concert of een show. De hal biedt vele mogelijkheden met zijn ruime oppervlakte van 6.400 m2. De hal is 7.50 meter hoog. De totale breedte van 75 meter en een totale lengte van 116 meter zorgt voor veel ruimte. De aankleding kan op diverse manieren waardoor u de juiste sfeer kan creëren voor iedere beleving. Onze Sales afdeling informeert u graag over de mogelijkheden.