VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL HAMBURG - WITTENBURG

  • Heerlijke overnachting
  • Geniet in het restaurant
  • Uitgebreid ontbijt

Bent u op zoek naar een voordelige overnachting bij Van der Valk Hotel Hamburg – Witteburg? Bij Valk Verrast boekt u de beste aanbieding inclusief ontbijt! Tijdens uw verblijf in Hamburg – Witteburg kunt u ontspanning en inspanning goed met elkaar combineren. Het hotel beschikt over luxe hotelfaciliteiten zoals een wellness en zelfs over een indoor skihal.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Ontdek de omgeving

Een overnachting bij Van der Valk Hotel Hamburg – Witteburg is een geheel andere beleving dan dat u gewend bent. Samen met uw partner, gezin of vrienden beleeft u een onvergetelijk nachtje of meerdere nachtjes weg. U hoeft niet te wachten op het wintersportseizoen want het gehele jaar kunt u de piste af bij de indoor skihal. Wist u dat Van der Valk Hotel Hamburg – Witteburg het grootste overdekte sneeuw- recreatiepark van Europa is?

Wilt u een paar nachtjes weg met uw kinderen en bent u op zoek naar een uniek verblijf? Naast de indoor skihal kunnen de kinderen zich goed vermaken in ‘’Tonis Adventure World’’ waar zij heerlijk kunnen klimmen en springen. Meer actie? Er is zelfs een kartbaan en een tubing glijbaan bij het hotel. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om er samen met uw kinderen een onvergetelijk nachtje weg van te maken.

Faciliteiten

Na inspanning komt uiteraard ontspanning. Maak uw spieren even heerlijk los in een van de sauna’s van het hotel. Als hotelgast kunt u hier gratis gebruik van maken. Een echte aanrader dus! Tijdens de saunabezoeken is er ook een gezellige saunabar waar u een lekker hapje en drankje kunt nemen. Wilt u uitgebreid lunchen of dineren? Maak u dan klaar na uw sauna bezoek en neem plaats in het culinaire restaurant of het buffetrestaurant. In beide restaurant is er aan uw kinderen gedacht. Hier kunnen ze wereldgerechten eten of de klassiekers.

Ontdek meer over Hotel Hamburg - Wittenburg