VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL HILVERSUM - DE WITTE BERGEN

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant

Bent u op zoek naar een voordelige overnachting bij Hotel Hilversum – De Witte Bergen? Dan boekt u bij Valk Verrast altijd de beste aanbieding inclusief ontbijt. De gezellige stad Hilversum heeft u veel te bieden. Zo kunt u verschillende museums en andere bezienswaardigheden bezoeken. Naast het gezellige stadscentrum is er in de omgeving ook veel natuurlandschap, hier kunt u een mooie wandeling of fietstocht maken.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

??Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Wandelen en fietsen door het Gooi

Met ruim 110 km wandel- en fietsroutes in het Gooische landschap, is dit de perfecte uitvalbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast kunt u met de boot het water van de Loosdrechtse plassen op gaan. Of kom erachter hoe jouw favoriete programma wordt gemaakt in het indrukwekkende museum Beeld en Geluid! Dit museum is geschikt voor zowel jong als oud, er worden verhalen verteld over historische momenten uit de tv-industrie maar ook nieuwe programma’s komen aan het licht.

De stad verkennen

Bent u meer van het winkelen en de stad verkennen? Hilversum heeft een prachtige historische binnenstad waar u kunt winkelen en kunt borrelen op een van de gezellige terrasjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de grote kerk uit 1841 of de Sint-Vitus kerk uit 1891 met een toren van wel 100 meter hoog. Naast de historische gebouwen heeft de stad ook een aantal musea die u meer kunnen vertellen over de geschiedenis van het gezellige Hilversum.

Na een dag vol indrukken kunt u aanschuiven in het á la carte restaurant waar u kunt genieten van verschillende seizoensgebonden, nationale en internationale gerechten. Op zaterdag kunt u ook terecht bij het welbekende Live Cooking buffet, hier kunt u genieten van heerlijke gerechten die live voor u worden klaar gemaakt door de chefs! In de zomermaanden kunt u genieten van al het lekkers op het terras.

Ontdek meer over Hotel Hilversum