Home

VAN DER VALK HOTEL HILVERSUM - DE WITTE BERGEN

Een zowel zakelijke als recreatieve aanrader is het prachtig in het Gooi gelegen Hotel Hilversum - de Witte Bergen. Een begrip onder fietsliefhebbers en zakelijke gasten.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL HILVERSUM - DE WITTE BERGEN

Onder andere bekend vanwege een goede prijs-kwaliteit verhouding en het vriendelijke personeel. Het hotel beschikt over 140 moderne, onlangs opgeknapte kamers, waaronder 3 suites en 4 familiekamers. In het ruime restaurant kun je genieten van een Live Cooking ontbijtbuffet en je vindt er een gevarieerde menukaart. Met mooi weer kunt u op het zonnige terras plaatsnemen. Daarnaast biedt het hotel een gezellig bar, een fitness en beautysalon. Als hotelgast kunt u de auto hier gratis parkeren. U kunt deze vervolgens laten staan en per fiets de directe omgeving verkennen. Geen fiets? Geen probleem, het hotel biedt ook (elektrische) fietsen te huur aan. Bent u aangekomen met een elektrisch transportmiddel? Terwijl u geniet van een kop koffie kunt u de auto of fiets opladen bij de aanwezige oplaadpalen

Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen ligt centraal in het land, midden in 't Gooi in een bosrijke omgeving, vlakbij de hei. Om het hotel bevindt zich een prachtig natuurgebied, vele fiets- en wandelroutes, diverse grote steden en leuke dorpjes. Voor de shoppers en cultuurliefhebbers is een bezoek aan de nabij gelegen plaatsen Utrecht, Hilversum en Laren zeker een aanrader. Daarnaast vind je vlakbij het Muiderslot, Naarden Vesting, Paleis Soestdijk, Kasteel Groenenveld en het Singer Museum. Voor familieuitjes is een bezoek aan Dierentuin Amersfoort, De Lage Vuursche of de Loosdrechtse Plassen een absolute aanrader. Kortom, er is hier voor ieder wat wils te vinden.