VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL KONTIKI BEACH RESORT

Bon Bini! Bent u op zoek naar een verre vakantie naar een waar paradijs? Dan bent u bij Van der Valk Kontiki Beach Resort aan het juiste adres. Op de Nederlandse Antillen voelt u zich direct thuis terwijl u geniet van de Caribische sfeer. Heeft u zin gekregen in een vakantie naar Curaçao? Bekijk dan onderstaande deals en profiteer van scherpe prijzen!

 

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Het eiland ontdekken

Curaçao bestaat uit prachtige witte stranden, een aantal van de mooiste duiklocaties ter wereld en genoeg activiteiten voor jong en oud. De multiculturele samenleving van het eiland zorgt voor de fascinerende keuken, muziek en kunst. Daarnaast is Nederlands de officiële taal van het eiland waardoor u zich direct thuis, maar dan in tropische sferen, voelt.

Relaxen op het luxueuze resort

Naast het strand van Mambo Beach vindt u het Kontiki Beach Resort. Het resort heeft een levendige uitstraling als gevolg van de tropische tuin met zoutwater zwembaden en de natuurlijke materialen waarmee het resort gebouwd is. Door de sfeer van het resort ontspant u direct. Bekijk snel de onderstaande deals en wie weet tot snel!

Genieten van het strandleven bij Cabana en Mood Beach

Van der Valk Kontiki Beach Resort ligt aan het strand waar Cabana en Mood Beach gelegen liggen. Bij beide beachclubs kunt u naast het restaurant genieten van een prachtig strand. Als gast van Kontiki Beach Resort kunt u gratis gebruik maken van de strandbedden bij Cabana Beach. Bent u op zoek naar net wat meer luxe qua ligbedden of cabana’s? Dan krijgt u hierop als gast van het resort bij Mood Beach 20% korting. Zo is er voor ieder wat wils beschikbaar! Op het strand vindt u schaduwrijke plekken en een strandbar waardoor u heerlijk kunt genieten van uw dag of zelfs de zonsondergang! Daarnaast kunt u op het strand ook een bezoek brengen aan de massagesalon en genieten van de verschillende massages.

Bent u in gedachte al op het Carïbische strand? En kunt u niet wachten om uw vakantie naar het eiland te boeken? Bekijk dan de onderstaande aanbiedingen van Van der Valk Kontiki Beach Resort!

Ontdek meer over Hotel Kontiki Beach Resort