VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL MELLE-OSNABRÜCK

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren 
  • Geniet in het restaurant

Bent u toe aan een dagje of meerdere dagen weg? Bekijk dan de aanbiedingen bij Van der Valk Melle-Osnabrück. Profiteer van voordelige prijzen en geniet van een luxe verblijf in Duitsland.  

Ongeveer 100 kilometer over de grens ligt het charmante Hotel Melle Osnabrück. In het hotel bevinden zich 122 comfortabele hotelkamers. Wilt u graag overnachten in een luxe hotelkamer? Dan beschikt het hotel ook over prachtige ingerichte suites. Maak de keuze uit een ruime badkamer met ligbad of kies voor een suite inclusief een bubbelbad. Zo kunt u echt helemaal tot rust komen.  

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Ontspannen in Duitsland 

Wilt u graag heerlijk ontspannen? Breng dan een bezoek aan de wellness van het hotel. Hier kunt u gebruik maken van luxe faciliteiten van de luxe faciliteiten zoals de panorama sauna, de voetenbaden, de stoomcabine of de whirpool. Daarnaast beschikt het hotel over een beautysalon, waar u kunt kiezen uit diverse ontspannende behandelingen. Wilt u graag blijven werken aan uw conditie of kracht? Dan is de fitnessruimte met de moderne apparatuur van het hotel echt iets voor u!  

Culinair genieten 

Bij het restaurant van Hotel Melle-Osnabrück kunt u heerlijke genieten van een ontbijt, lunch en diner. In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijke internationale en regionale gerechten bestellen. Is het lekker zonnig? Dan kunt u plaatsnemen in de tuin met terras. Bent u nog niet uitgepraat? Dan kunt u plaatsnemen met het gezelschap in de bar van het hotel.  

Rondje golfen 

Bent u een golf liefhebber? Bezoek dan de Osnabrückers Golf Clubs. Hier kunt u 18 holes en geniet tegelijkertijd van de mooie omgeving. Tevens kunt u hier uw swing verbeteren of oefenen op uw put vaardigheden. Of u nu kiest voor een historische plaats of de stad als achtergrond kiest, die keuze ligt helemaal bij u. Komt u rondje lopen of uw golftechniek verbeteren?   

Ontdek meer over Hotel Melle-Osnabruck