Home

VAN DER VALK HOTEL MOERS

Het hotel heeft 124 comfortabele tweepersoonskamers. Ze zijn voorzien van tv, telefoon, gratis wifi, luxueuze badkamers en een terras of balkon. Naast de Standaard-kamers heeft het hotel ook enkele Comfort Class-kamers, 4 Luxe Suites en 1 Business Appartement. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met voortreffelijke, internationale gerechten. In de gezellige hotelbar kunnen gasten ontspannen tv-kijken of genieten van een drankje.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL MOERS

Faciliteiten
Het hotel heeft 124 comfortabele tweepersoonskamers. Deze zijn in 2013 gerenoveerd. Ze zijn voorzien van tv, telefoon, gratis wifi, luxueuze badkamers en een terras of balkon. Naast de Standaard-kamers heeft het hotel ook enkele Comfort Class-kamers, 4 Luxe Suites en 1 Business Appartement.

Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met voortreffelijke, internationale gerechten. In de gezellige hotelbar kunnen gasten ontspannen tv-kijken of genieten van een drankje.

Ligging & Bereikbaarheid
Hotel Moers ligt in een groene omgeving, niet ver van de Nederlandse grens, bij het knooppunt A40/A57. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen.

Meetings
Bestuursvergaderingen, trainingen, congressen of vergaderingen met aansluitende ‘get together’ - alles is mogelijk in ons hotel. De vergaderruimten kunnen geheel naar wens worden ingericht. Van afwisselende koffiepauzes tot een spectaculaire afsluiting - ons team geeft u graag deskundig advies. Van kleine teamgesprekken vanaf 2 personen tot congressen met 500 deelnemers - iedereen is welkom en krijgt advies op maat.