VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL MONS

  • Heerlijke overnachting
  • Uitgebreid ontbijt
  • Genieten in het restaurant

Geniet van een voordelige overnachting bij Van der Valk Hotel Mons Congres & Spa. Op Valk Verrast boekt u de beste aanbieding inclusief ontbijt. Met 126 comfortabele en luxe hotelkamers bent u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over een luxe badkamer met regendouche waar u heerlijk onder kunt wakker worden of de avond mee kunt afsluiten.  

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Goede start van de dag

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar voor u in het restaurant en start u de dag vol enegerieDe stad Mons, of ook wel Bergen genoemd, is een stad vol met erfgoed en tientallen musea. De geschiedenis is door de jaren heen goed bewaard binnen de stad waardoor u tijdens uw bezoek steeds bijzondere straten en gebouwen ontdekt. De stad kunt u het beste ontdekken met een wandel- of fietsroute zodat u tussendoor niks mist. Afhankelijk van het seizoen worden er ook veel tentoonstellingen of andere activiteiten door de stad heen georganiseerd.  

Quai 5

U kunt uw dag afsluiten bij een van de twee restaurants van Hotel Mons. Hier heeft u keuze uit het traditionele restaurant Quai 5 of de gezellige brasserie met loungebar. Restaurant Quai is een van de bekendste restaurants binnen de stad en hier kunt u genieten van culinaire gerechten geïnspireerd door het binnen- als buitenland. Wilt u meer casual uit eten? Dan kunt u voor een snelle hap of borrelhap met een drankje terecht in de brasserie en loungebar. Dankzij de ongedwongen sfeer kunt u heerlijk bijkomen van een gezellige dag in de stad Mons.  

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt ook over luxe hotelfaciliteiten zoals een fitness en een wellness. U mag als hotelgast gratis gebruik maken van deze faciliteiten. De fitness beschikt over voldoende apparatuur voor uw workout. Wilt u na de inspanning nog ontspanning opzoeken? Kom dan heerlijk tot rust in de wellness van het hotel.  

Ontdek meer over Hotel Mons