VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL NULAND-'S-HERTOGENBOSCH

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant
Een speciale plek, dat is Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch voor alle generaties van Van der Valk. Benieuwd waarom? Hotel Nuland is in 1968 geopend als het eerste motel van de familie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtig en warm hotel in het altijd gezellige Brabant. Komt u verblijven in het eerste geopende hotel? Bekijk dan hier de aanbiedingen van Van der Valk Hotel Nuland inclusief ontbijt!

1 nacht
2 of meer nachten

Seizoendeals: 1 nacht

Extra voordelig genieten!


Benieuwd naar alle deelnemende hotels?
  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Brabantse gezelligheid

Niet alleen staat Brabant bekend om hun gezelligheid, maar ook om de gastvrijheid. In Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch wordt u met open armen ontvangen in de prachtige pop-up locatie ‘De Valk Next Door’. Door de warme uitstraling voelt het net als thuiskomen. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of in diner. Kom tot rust met een lekker kopje koffie/thee of neem een borreltje in de hotelbar. Behoefte aan een rustige en fijne werkplek? Voor flexwerken is ‘De Valk Next Door’ tevens de perfecte uitvalbasis.

Verrassend overnachten

Vanzelfsprekend uitgerust, dat is wat u bent als u wakker wordt in een van de 97 luxe hotelkamers. Van Comfort Kamer tot Garden Suite, u kiest zelf de kamer die het beste bij u past. Iedere kamer beschikt over de benodigde faciliteiten waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

Goed genoeg uitgerust? Begin de dag dan lekker sportief in de fitnessruimte van het hotel. Door de diverse fitnessapparatuur bepaalt u zelf welk sportprogramma het beste aansluit bij uw persoonlijke doelen.

Historische binnenstad ’s-Hertogenbosch

Het is tijd om de omgeving van Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch te ontdekken. Van Safaripark de Beekse Bergen tot aan De Efteling, er is voor ieder wat wils. Een bezoek aan de historische binnenstad ’s-Hertogenbosch is echter een kans die u niet wilt missen. Bezoek het Noordbrabants Museum, leer over de geschiedenis van de stad met een rondvaart over De Binnendieze en ontdek de bourgondische cultuur. Door de vele leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes kunt u gegarandeerd culinair genieten.

Modern en nog luxer hotel

Sinds 1968 staat Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch nooit stil en ook nu wordt er gebouwd aan een groter en luxer hotel. Het hotel wordt twee verdiepingen hoger en krijgt extra hotelkamers en faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat het verblijf voor u nog aangenamer wordt gemaakt.

Wist u dat… u straks kunt vergaderen op een unieke locatie met een centrale ligging? Het vernieuwde hotel beschikt over een congrescentrum met multifunctionele zalen, die voorzien zijn van de laatste technologische gadgets. Een plek met veel diverse mogelijkheden en doeleinden.

Ontdek meer over Hotel Nuland 's-Hertogenbosch