VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL NULAND-'S-HERTOGENBOSCH

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant
Een speciale plek, dat is Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch voor alle generaties van Van der Valk. Benieuwd waarom? Hotel Nuland is in 1968 geopend als het eerste motel van de familie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtig en warm hotel in het altijd gezellige Brabant. Komt u verblijven in het eerste geopende hotel? Bekijk dan hier de aanbiedingen van Van der Valk Hotel Nuland inclusief ontbijt!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels?
  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Brabantse gezelligheid

Niet alleen staat Brabant bekend om zijn gezelligheid, maar ook om de gastvrijheid! In Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch wordt u met open armen ontvangen in het prachtige, compleet vernieuwde Gerrit's Restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of à la carte diner. Probeer ook de verse sushi, bereid door onze sushi-chef, of geniet van allerlei lekkers tijdens een high tea. Of beleef onder het genot van een wijntje, cocktail of frisdrank en een heerlijke bite samen met uw gezelschap een ontspannen avond in Bar1862.

Verrassend overnachten

Vanzelfsprekend uitgerust wordt u wakker in een van de 97 luxe hotelkamers. Van Comfort Kamer tot Garden Suite, u kiest zelf de kamer die het beste bij u past. Iedere kamer beschikt over de benodigde faciliteiten waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

Goed genoeg uitgerust? Begin de dag dan lekker sportief in de fitnessruimte van het hotel. Door de diverse fitnessapparatuur bepaalt u zelf welk sportprogramma het beste aansluit bij uw persoonlijke doelen.

Historische binnenstad ’s-Hertogenbosch

Het is tijd om de omgeving van Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch te ontdekken. Van Safaripark de Beekse Bergen tot aan De Efteling, er is voor ieder wat wils. Een bezoek aan de historische binnenstad ’s-Hertogenbosch is echter een kans die u niet wilt missen. Bezoek het Noordbrabants Museum, leer over de geschiedenis van de stad met een rondvaart over De Binnendieze en ontdek de bourgondische cultuur. Door de vele leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes kunt u gegarandeerd culinair genieten.

Nieuw congrescentrum

Van der Valk Hotel Nuland 's-Hertogenbosch is de perfecte plek voor uw bijeenkomst, met 12 zalen én een goede bereikbaarheid. In het nieuwe hoofdgebouw is ruimte voor gezelschappen van 2 tot 1500 personen, perfect voor vergaderingen, congressen, trainingen, dinerbuffetten, recepties en feesten.

Ontdek meer over Hotel Nuland 's-Hertogenbosch