VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL TEXEL- DE KOOG

Bent u op zoek naar een voordelige overnachting bij Van der Valk Hotel Texel- de Koog? Boek dan deze voordelige deal inclusief ontbijt op Valk Verrast. Wilt u een dagje of meerdere dagen uitwaaien op het strand van Texel? Dan is een verblijf bij Van der Valk Texel- de Koog ideaal.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Benieuwd naar alle deelneamende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 


Het 
Van der Valk Hotel Texel- de Koog ligt op minder dan 10 minuten fietsen af van het dorp de Koog en het strand. De perfectie uitvalsbasis voor een heerlijk weekend weg.  

Omgeving 

Op het grootste eiland Waddeneiland van Nederland vindt u Van der Valk hotel Texel- de Koog. Het landschap op Texel is rijk en divers. Texel bestaat uit brede zandstranden, duinen en graslanden, heide en bos. Daarnaast is er ook heel veel te doen op Texel. Zo kunt u een dag naar het strand of een mooie fiets- en wandelroute door de natuur maken. Daarnaast kunt ook een bezoek brengen aan het vliegveld van Texel of genieten van het uitzicht boven  de Vuurtoren. 

Faciliteiten  

Bij aankomst kunt uw auto gratis parkeren op ons terrein. Van der Valk hotel Texel -de Koog bestaat uit 66 comfortabele hotelkamers. De kamers beschikken over boxspringbedden, airconditioning, een flatscreen-tv, gratis koffie- en theefaciliteiten, een kluis, bureau en een luxe badkamer. 

Daarnaast beschikt het hotel ook over een restaurant waar u iedere dag kunt aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner. Wilt u eerder of later ontbijten of lunchen dan het ontbijtbuffet? Reserveer dan een ontbijt to go bij onze receptie.