Let the wind TAKE YOU TO TEXEL

Wie ooit op een Waddeneiland was, kent het gevoel: u laat het vasteland achter en dompelt u onder in vrijheid, rust, ruimte en het natuurschoon. Op Texel, het grootste eiland van deze eilandengroep, komt een droom uit voor de familie Van der Valk. Vlak bij badplaats De Koog kunt u sinds dit voorjaar verblijven in het eerste Van der Valk Hotel op een van de Waddeneilanden. Derk Langebeek (4e generatie) en zijn vriendin Lisa van Esch vormen het bestaande 3-sterren hotel de Pelikaan gefaseerd om tot een 4-sterrenhotel met de herkenbare Van der Valk-sfeer. Laat de wind u naar Texel voeren en geniet. “Met dit hotel gaan we terug naar de roots van mijn oma Corry”, vertelt Derk trots. “Zij is hier op het eiland geboren en getogen. Mijn ouders zijn ook gek op Texel en we zijn hier als gezin veel geweest. Toen we de kans kregen dit mooie bestaande hotel over te nemen, grepen we die met beide handen aan.”

WARM EN COMFORTABEL

Het hotel krijgt in fases die typische, herkenbare Van der Valk-look & feel. De compacte economy plus kamers zijn geheel gerenoveerd. In de comfort- en comfort plus kamers is eerst ingezet op comfort door het plaatsen van airco’s, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Begin 2022 krijgen deze kamers ook nog meer de Van der Valk uitstraling. In de lobby en het restaurant zorgen frisse groen- en blauwtinten gecombineerd met goudkleurige accenten voor een luxe en rustige sfeer. In het restaurant bieden zitjes met zachte stoelen een comfortabel, knus gevoel. Ook het ontbijtbuffet is al helemaal ‘Van der Valk’: uitgebreid, met allerlei smaken en voor iedere ontbijt gewoonte wat wils.

THUIS OP TEXEL

Derk en Lisa voelen zich op Texel al helemaal thuis. “Het is zo’n mooi eiland”, vertelt Derk. “We willen hier dan ook niet alleen het hotel runnen, maar echt een steentje bijdragen aan de gemeenschap en er onderdeel van zijn. We hebben onze gasten zo veel te bieden: van de bruisende horeca in de badplaats De Koog tot het prachtige bos en de duinen. Hier vind je alles.”