Hemelvaartsarrangement

Hemelvaartsarrangement

Boek een hotel arrangement met Hemelvaart

Veel mensen maken van Hemelvaartsdag een lang weekend vrij. De ideale gelegenheid dus om er even lekker tussenuit te gaan. Daarbij is het aannemelijk dat in deze tijd van het jaar het zonnetje ook nog eens schijnt en de temperaturen oplopen. Van der Valk biedt daarom verschillende arrangementen aan om volledig verzorgd te kunnen genieten met Hemelvaart. Zo verblijft u met een hotel arrangement tijdens Hemelvaart in een luxe en comfortabele kamer, kunt u ‘s avonds genieten van een heerlijk diner en schuift u ‘s ochtends aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken tijdens uw weekend weg en kunt u volop genieten!

Ontdek de omgeving tijdens uw weekend weg

De vele Van der Valk hotels liggen vooral verspreid in Nederland, België en Duitsland. Dit maakt het dat de omgevingen ook zeer verschillen van elkaar. Zo kunt u bij Van der Valk terecht wanneer uw voorkeur ligt bij een stedentrip, maar ook wanneer u graag geniet van de schoonheid van de natuur. Elk hotel ligt dicht bij een stad en een natuurgebied, waardoor u ook beide kunt ontdekken tijdens uw verblijf! Daarnaast zijn er ook vele activiteiten te ondernemen in de buurt van de Van der Valk hotels. Denk aan het bezoeken van een attractiepark, museum of dierentuin. Sommige hotels bieden zelfs arrangementen aan in combinatie met een activiteit in de buurt waardoor u voordeliger uit bent. Na het ontdekken van de omgeving kunt u uw dag vol indrukken verwerken op uw comfortabele hotelkamer of tijdens een diner in het restaurant van het hotel. Praat u liever ook nog even na met een kop koffie buiten het restaurant? Dan kunt u terecht in de sfeervolle hotelbar.

Onderstaande hotels hebben een speciaal hotel arrangement voor Hemelvaart samengesteld zodat u er voordelig tussenuit kunt tijdens het hemelvaartweekend.

Deelnemende hotels

Toon filters