Moederdag High Tea

Moederdag High Tea

In de zoete wolken met een Moederdag high tea

Tijdens Moederdag worden moeders natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Wilt u uw moeder tijdens Moederdag ook heerlijk verrassen en zoekt u een origineel cadeau? De Moederdag high tea in één van de Van der Valk hotels is het gezelligste cadeau voor moederdag. De high tea is speciaal voor alle moeders die graag een hele middag willen genieten van een kop thee met veel lekkers in een leuk gezelschap.

Trakteer uw moeder op een middag vol gezelligheid met zoete en hartige hapjes. U kunt tijdens de high tea genieten van onder andere:

  • Onbeperkte keuze uit luxe soorten koffie en/of thee
  • Diverse soorten zoetigheden
  • Verschillende hartige hapjes
  • Ruim belegde sandwiches
  • Heerlijke chocolade bonbons
  • Verse muffins en scones

De Moederdag High Tea is pure verwennerij en nog leuker om samen te doen. Reserveer daarom een high tea op Moederdag voor jullie beiden, of het hele gezin en geniet samen van al het lekkers.

Moederdagaanbod

Bent u opzoek naar iets anders voor Moederdag bij Van der Valk? Dan kunt u kijken voor een Moederdag brunch in een van onze Van der Valk hotels. Tijdens deze brunch kunnen jullie met het hele gezin of samen beperkt genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Ook kunt u profiteren van een breed assortiment aan diverse soepen, warme en koude hoofdgerechten, salades en verschillende vers gebakken broodjes met luxe broodbelegsoorten. Om de brunch spetterend af te sluiten, kunt u aan het einde nog genieten van een heerlijk dessertbuffet.

Moederdag high tea of brunch & overnachting

Geen zin om speciaal voor de brunch de deur uit te gaan? Dan kunt u de Moederdag brunch combineren met een overnachting in een moderne kamer. Veel van onze hotels beschikken ook over familiekamers, zodat u samen met uw gezin niet al te vroeg op hoeft te staan om bij de brunch aan te schuiven. Ook kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan het Moederdag dinerbuffer. Bekijk alle mogelijkheden met betrekking tot de Moederdag arrangementen. Zo heeft u een Moederdag naar wens! 

Deelnemende hotels

Toon filters